Postet nga: MCC

Rreth 250 mijë armë pa leje në duar të kosovarëve

Qytetarët të cilët posedojnë armë pa leje cenojnë rendin dhe sigurinë publike, por mbi të gjitha rrezikojnë jetën e tyre.

Rizvanolli për MCC-në: Mundëson stabilizimin e furnizimit me energji

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, tha se në kohë kritike për sektorin e energjisë të Kosovës, është krenare që në emër të Republikës së Kosovës ...

Dënimet e gjykatave për aksidentet me fatalitet në qershor të vitit 2022

Brenda muajit qershor të këtij viti, gjykatat e Kosovës e kanë ndëshkuar 1 person për vepër penale të aksidenteve që ka përfunduar me fatalitet.

Soliterat

'Dilemat' për renovimin e 'Soliterëve' të Ulpianës

Soliterët në lagjen Ulpiana të cilët konsiderohen si trashëgimi arkitetonike të kryeqytetit do të “vishen” edhe me një “petk” të modernizmit. Në këta soliterë, që kanë ...

Delegacioni amerikan i MCC-së sot fillon vizitën në Kosovë

Sot duke filluar nga ora 09:00 – 11:30, do të mbahet takimi në mes të delegacionit amerikan të MCC-së dhe atij të Republikës së Kosovës në lidhje me programin Kompakt të ...

Gabimet e kushtueshme të gjyqtarëve që nuk e dinë ligjin

Qindra orë pune të gjykatave, avokatëve, prokurorëve e stafit administrativ të sistemit të drejtësisë hidhen poshtë për shkak të gabimeve ligjore që i bëjnë gjyqtarë...

SHBA e ndihmon Kosovën me 236,7 milionë dollarë: Do të investohen në energji

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka njoftuar se Bordi i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) i SHBA-së, ka miratuar marrëveshjen Kompaktit prej 236,7 milionë dollarë...

Statistikat dëshmojnë dështimin e departamentit administrativ, 70% e lëndëve të pazgjidhura

Autore: Leonita Bajrami