Postet nga: MCC

Falsifikimi i parasë, rastet në gjykata

Gjatë muajit korrik të këtij viti, asnjë person nuk është ndëshkuar për falsifikim të parasë nga gjykatat në Kosovë.

Pasojat e lajmërimit të rrejshëm në polici

Policia është adresa e parë ku shumë qytetarë raportojnë për ndonjë krim. Prandaj çdo person që ka dijeni për ndonjë vepër penale duhet ta paraqesë atë.

Rizvanolli: Rezervat e energjisë do t’i kursejnë Kosovës minimum 15 milionë euro në vit

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, njëkohësisht nënshkruese e kontratës për energjinë me Korportatën e Sfidës së Mijëvjeçarit (MCC), ka njoftuar se ...

Kurti për marrëveshjen me MCC-në: Është granti më i madh në histori të Kosovës së çliruar

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se Qeveria është zotuar t’i ndajë 34.7 milionë dollarë në formë të bashkëfinancimit të marrëveshjes me MCC, duke thë...

Burgim deri në 10 vjet për zjarrvënie të qëllimshme

Policia, Prokuroria dhe Gjykatat në Kosovë kanë vazhduar punën rreth parandalimit, identifikimit dhe dënimit të personave për zjarrvënie të qëllimshme.

Cenimi i të drejtave të palëve në ushtrimin e mjeteve juridike

Palët në procedura gjyqësore nëse ndahen të pakënaqur me vendimin e gjykatës kanë të drejtë që të njëjtin të e kundërshtojnë përmes ...

Pasojat e vozitjes në gjendje të dehur

Vozitja në gjendje të dehur përbën një nga rreziqet më të mëdha në komunikacion.

Escobar: Kosova është një partner jashtëzakonisht i mirë në rajon

I dërguari i posaçëm amerikan për Ballkanin, Gabriel Escobar i tha Zërit të Amerikës pas nënshkrimit të marrëveshjes energjetike mes Korporatës Sfidat ...