Postet nga: Artane Rizvanolli

Qeveria merr vendim për themelimin e "Korporatës për ruajtjen e energjisë"

Qeveria e Kosovës ka vendosur për të themeluar Ndërmarrjen Publike Qendrore “Korporata e Ruajtjes së Energjisë” Shoqëri Aksionare, sot më 13.03.2024.

Qeveria shkarkon bordin e ‘Hidroregjiionit Jugor’, emëron një të ri të përkohshëm

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për shkarkimin e bordit të drejtorëve të ndërmarrjes rajonale të ujësjellësit “Hidroregjioni Jugor” në Prizren dhe emërimin ...

Ministrja thotë se ka ulje të humbjeve të rrymës, deputeti Shala pyet nëse ka ndikuar 'largimi i qytetarëve nga Kosova'

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli gjatë raportimit në Komisionin për Ekonomi ka thënë se ka ulje të humbjeve të energjisë elektrike.

Rizvanolli: 25 mijë qytetarë aplikuan në thirrjet për pajisjet efiçente më 2023

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli gjatë raportimit  para Komisionit parlamentar për Ekonomi, tha se 25 mijë qytetarë kanë aplikuar në thirrjet për pajisjet efiçente në vitin 2023.

Lansohet thirrja për mbështetjen e konsumatorëve për investimin në sisteme të energjisë së ripërtëritshme

Ministria e Ekonomisë ka lansuar sot Thirrjen Publike për mbështetjen e konsumatorëve familjarë dhe ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme për investimin në sisteme ...

Rizvanolli: Kosova është shteti me çmimin e rrymës më të lirë në rajon e Europë

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka deklaruar se Kosova është shteti me çmimin e energjisë elektrike më të lirë në rajon e Europë.

Ndahen 5 milionë euro për zbatimin e projekteve të reja nga Fondi i Kosovës për Efiçiencë

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka njoftuar se janë ndarë 5 milionë euro për zbatimin e mbi 20 projekteve të reja nga Fondi i Kosovёs pёr Efiçiencё tё ...

Kurti e Rizvanolli vizitojnë Postën e Kosovës, flasin për rrjetin e zyrave postare në veri

Kryeministri Albin Kurti dhe ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, sot e kanë vizituar Postën e Kosovës.