Postet nga: Admir Shala

Rasti i vdekjes së 19-vjeçarit në Suharekë, flet kryeprokurori i Prizrenit

Një person i moshës 19-vjeçare është gjetur pa shenja jete në banesën e tij. Tek ai janë parë lëndime në kokë, që sipas Policisë se Kosovë...

Ministria e Ekonomisë u përgjigjet kritikave të ekspertit për Strategjinë e Energjisë

Admir Shala, ekspert për energji termike që ka udhëhequr me Ngrohtoren e Gjakovës dhe Fondin e Kosovës për Efiçiencë të Energjisë deri në prill 2022, ...

Fondet për izolim ndërtesash, u tentua të devijohen 1 milion euro

Eksperti i energjisë termike, Admir Shala, ka thënë se shumë projekte të subvencionimit të energjisë apo kalim në atë që ka të bëjë me burime të ripërtë...

Eksperti vë në pikëpyetje investimin 200-milionësh në bateri: Nuk kanë jetëgjatësi të mjaftueshme

Eksperti i energjisë termike, Admir Shala, i cili ka qenë pjesë e Fondit të Kosovës për Efiçiencë të Energjisë, ka vënë në pikëpyetje investimin 200 milionë ...

Admir Shala kritikon Strategjinë e Energjisë: Janë hequr propozimet e dhëna

Eksperti i energjisë termike, Admir Shala, ka thënë se Strategjia e Energjisë për periudhën 2022-2031 nuk është e definuar si duhet.

Eksperti tregon si kthehet nxehtësia e liruar nga serverët e kompanive të mëdha në ngrohje për qytetarët në Irlandë

Admir Shala është ekspert për energji termike. Ai ka udhëhequr Ngrohtoren e Gjakovës dhe Fondin e Kosovës për Efiçiencë të Energjisë deri në prill ...

Intervistë: Admir Shala - LIVE

Sonte në #KallxoPërnime transmetohet intervista me Admir Shalën, ekspert për energji termike, i cili ka udhëhequr Ngrohtoren e Gjakovës dhe Fondin e Kosovës pë...

Çfarë armë u përdorën në tentim-grabitjen e argjendarisë në Prizren?

Më 15 nëntor pronari i një argjendarie në Prizren dhe djali i tij janë plagosur nga plumbat e shkrepur nga një grup prej tre personash, të cilët tentuan t’...