Postet nga: Marrje ryshfeti

Momenti i arrestimit të policit për marrje ryshfeti - VIDEO

Javë më parë një zyrtar policor është arrestuar nën dyshimin se ka marrë ryshfet nga një qytetar.

Pasi dështoi pesë herë, mbahet seanca ndaj rojës së pyellit i akuzuar për marrje ryshfeti

Në gjykatën e Gjilanit është mbajtur seanca ndaj rojtarit të pyllit Sabri Miftari, i cili nga Prokuroria e Gjilanit akuzohet për marrje ryshfeti.

Çka thotë Gjykata, pse e dënoi me burg e gjobë ish-inspektorin e ATK-së?

Në fund të muajit prill, Gjykata e Gjakovës ka dënuar me 10 muaj burgim dhe 1,200 euro gjobë ish-inspektorin e Administratës Tatimore të Kosovës, Driton Fetahun, për ...

IPK arrestoi një zyrtar policor të dyshuar për “marrje ryshfeti”

Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) ka arrestuar në flagrancë një zyrtar policor me dyshimin se i njëjti ka kryer veprën penale “marrje të ryshfetit”.

Aktakuzë ndaj nëntë zyrtarëve doganorë për marrje ryshfeti

Prokuroria Themelore në Prizren ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë ndaj nëntë zyrtarëve të Doganës për “Keqpërdorim të detyrës zyrtare”, dhe “Marrje ryshfeti”, dhe ...

Dëgjohet dëshmitari i radhës në gjykimin e policëve të Leposaviqit

Në seancën ndaj policëve kufitarë në Leposaviq, Ana Vasoviq Baraq, Veroljub Dimitrijeviq dhe Izet Uskoviq, të akuzuar nga Prokuroria Speciale për krim të organizuar, keqpërdorim detyre ...

Dosja e Prokurorisë - Rojet e pyllit në Ferizaj u filmuan duke marrë ryshfet

Detaje të tjera interesante shfaqen në dosjen e Prokurorisë së Ferizajt kundër tetë rojtarëve të pyllit të cilët u arrestuan dje pasdite në Ferizaj.

Të arrestuarit e sotëm në Ferizaj janë zyrtarë të Drejtorisë për Bujqësi e Pylltari

Në një aksion i nisur orët e hershme të mëngjesit, janë arrestuar 12 persona për veprën penale marrje dhe dhënie ryshfeti.