Postet nga: dhënie ryshfeti

Dosja e Prokurorisë: Si u kërkua dhe si u dha ryshfeti për subvencionet në bujqësi?

Nga 15 të akuzuarit e rastit “Subvencionet 2”, 6 prej tyre kanë pranuar fajësinë për dhënie ryshfeti e mashtrim me subvencione.

Policia hap rast për korrupsion në Qendrën e Pensioneve në Prizren

Policia e Kosovës sot ka hapur një rast për korrupsion në Qendrën Rajonale të Administratës së Pensioneve në Prizren nën dyshimin për veprën ...

Gjykata urdhëron sjelljen me forcë të akuzuarës në rastin për patent-shofer

Seanca e parë ndaj Vlora Ibrahimit, pronare e auto-shkollës “Clinton”, Donika Sylejmanit instruktore në këtë auto-shkollë dhe Hasan Selimit e Kujtim Shaqirit, ka dështuar të mbahet në ...

Prizren, Aktakuzë për dhënie ryshfeti ndaj një shtetasi të Shqipërisë 

Prokuroria e Prizrenit ka ngrituar aktakuzë për veprën penale dhënie ryshfeti, ndaj personit me inicialet A. B., nga Republika e Shqipërisë, i cili gjendet në paraburgim ...

Komisioneri i AAK-së dhe vëzhguesi i NISMA-s në një shkollë në Malishevë arrestohen për dhënie dhe marrje ryshfeti

Dy persona më saktësisht një komisioner dhe një vëzhgues në gjimnazin “Hamdi Berisha” në Malishevë janë arrestuar pasditen e sotme nën dyshimin se të njëjtit kanë ...

Ferizaj, shtetasi i Serbisë tentoi ta korruptojë policin e Kosovës

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit ka arrestuar një person në Ferizaj nën dyshimin për dhënie ryshfeti.

Të arrestuarit e sotëm në Ferizaj janë zyrtarë të Drejtorisë për Bujqësi e Pylltari

Në një aksion i nisur orët e hershme të mëngjesit, janë arrestuar 12 persona për veprën penale marrje dhe dhënie ryshfeti.

E kishte të ndaluar të hynte në Kosovë, shtetasi i Shqipërisë i ofroi ryshfet policit kufitar

Një 35 vjeçar shtetas i Shqipërisë është arrestuar sot në pikën kufitare Vërmicë pasi tentoi që të korruptoj një zyrtar policor me 50 euro.