Postet nga: Marrje ryshfeti

Arrestohet edhe polici i dytë nga Shtimja

KALLXO.com ka marrë vesh se para pak çastesh është arrestuar edhe polici i dytë nga Shtimja i cili po dyshohet për marrje ryshfeti.

Inspektori i ATK-së e pranon se mori ryshfet

Inspektori tatimor i ATK-së, Lavdim Rexhepi, ka thënë se e ndjen veten fajtor për veprën penale - marrje ryshfeti.

Pronari i auto-shkollës kapet në flagrancë duke marrë ryshfet

Një pronar i një auto-shkolle në Prishtinë është arrestuar gjatë ditës së djeshme nga ana e policisë për marrje ryshfeti.

Apeli ua përgjysmon dënimet 4 policëve të dënuar për marrje ryshfeti

Në fillim të vitit 2019, pas ankesave të të akuzuarve, Gjykata e Apelit ua ka përgjysmuar katër zyrtarëve policorë dënimet që u ishin shqiptuar nga Gjykata e ...

Jepet fjala përfundimtare në rigjykimin e 4 policëve të akuzuar për marrje ryshfeti

Zyrtarët policorë Driton Bajrami, Neshat Avdaj dhe Myzafer Sylejmani, së bashku me Binak Bytyçin, të akuzuar për marrje ryshfeti, sot në Gjykatën e Prizrenit do të ...

Prokurori në seminar, dështon gjykimi për marrje ryshfeti nga zyrtari i Komunës së Kamenicës

Ka dështuar të mbahet gjykimi ndaj Sadullah Dërmakut, inspektor i komunikacionit në Komunën e Kamenicës, i cili po akuzohet për veprën penale marrje ryshfeti.

QKUK largon drejtorin e dyshuar për ryshfet, por i jep gjysmën e pagës (DOKUMENT)

Drejtori i Klinikës së Urologjisë në QKUK, Rexhep Kasumaj, është larguar përkohësisht nga puna pas një vendimi të zyrës së Drejtorit të Përgjithshëm të ...

Dënohen Policët- I Morën Ryshfet një Shoferi të Dehur

Tafa Murseli e Arben Shala, dy zyrtarë policorë janë dënuar sot nga Gjykata Themelore në Prishtinë për marrje ryshfeti.