Postet nga: Marrje ryshfeti

Komisioneri i AAK-së dhe vëzhguesi i NISMA-s në një shkollë në Malishevë arrestohen për dhënie dhe marrje ryshfeti

Dy persona më saktësisht një komisioner dhe një vëzhgues në gjimnazin “Hamdi Berisha” në Malishevë janë arrestuar pasditen e sotme nën dyshimin se të njëjtit kanë ...

Kërkohet paraburgim për dy zyrtarët e AQP-së, të dyshuar për marrje ryshfeti

Prokuroria e Prishtinës ka kërkuar paraburgim ndaj dy zyrtarëve të Agjencisë Qendrore të Prokurimit të cilët janë arrestuar dje për marrje ryshfeti.

Gjykata Supreme liron nga gjitha akuzat ish-komandantin e Stacionit Policor në Novobërdë

Gjykata e Supreme e ka liruar nga akuzat për marrje ryshfeti dhe mos lajmërim të veprave penale ish komandantin e Stacionit Policorë në Novobërdë, Shukri Aliu. Kolegji ...

Gjyqtari Sali Berisha përfundimisht do të gjykohet për ryshfet e armë pa leje

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar vendimin e Gjykatës së Prishtinës, me anë të të cilit ishte konfirmuar aktakuza e ngritur ndaj gjyqtarit Sali Berisha.

Momenti i arrestimit të policit për marrje ryshfeti - VIDEO

Javë më parë një zyrtar policor është arrestuar nën dyshimin se ka marrë ryshfet nga një qytetar.

Pasi dështoi pesë herë, mbahet seanca ndaj rojës së pyellit i akuzuar për marrje ryshfeti

Në gjykatën e Gjilanit është mbajtur seanca ndaj rojtarit të pyllit Sabri Miftari, i cili nga Prokuroria e Gjilanit akuzohet për marrje ryshfeti.

Çka thotë Gjykata, pse e dënoi me burg e gjobë ish-inspektorin e ATK-së?

Në fund të muajit prill, Gjykata e Gjakovës ka dënuar me 10 muaj burgim dhe 1,200 euro gjobë ish-inspektorin e Administratës Tatimore të Kosovës, Driton Fetahun, për ...

IPK arrestoi një zyrtar policor të dyshuar për “marrje ryshfeti”

Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) ka arrestuar në flagrancë një zyrtar policor me dyshimin se i njëjti ka kryer veprën penale “marrje të ryshfetit”.