Postet nga: LDK

Donika Gërvalla nuk Lejohet të Hyjë në Kuvend

Sigurimi i tha Gërvallës se nuk ka ftesë për të qenë pjesë e kuvendit të punës, ndërsa ajo nuk u lejua të hyjë edhe kur ...

LDK: Janë Larguar Dy Persona

Dega e LDK-së në Pejë ka reaguar pas lajmit se 100 anëtarë të saj i janë bashkuar degës së PDK-së. Sipas këtij subjekti, informacioni është një trillim pë...

PDK 'Invazion' në LDK, ia Merr Dy Nëndegë

100 anëtarë të rinj, kryesisht nga LDK-ja, aderuan sot në degën e Partisë Demokratike të Kosovës në Pejë.

Familja Gërvalla: Incidenti i Parapërgatitur

Familja Gërvalla: Incidenti i Parapërgatitur

“Ata që janë pjesë e LDK-së dhe ndajnë vlerat dhe përgjegjësitë me ketë parti, nuk bëjnë shfaqje të tilla dhe nuk e sulmojnë LDK-në, prandaj LDK-ja nuk ...

Ismet Beqiri Flet për Rastin e Donika Gërvallës

Pas përfundimit të mbledhjes së Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së, nënkryetari Lutfi Haziri së bashku me Kryetarin e Grupit Parlamentar të LDK-së, Ismet Beqirin dhe ...

LDK Nis Mbledhjen me Plot Telashe

LDK Nis Mbledhjen me Plot Telashe

Anëtarët e Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së janë mbledhur sot në një restoran në Prishtinë.

Pavarësia e Kosovës-Dënim për Vrasësit e Aganit

Kryetari i LDK-së dhe Kryeministri i vendit Isa Mustafa me anëtarët e kryesisë së subjektit që drejton në këtë ditë bënë homazhe dhe vendosën lule ...

Mustafa: Liberalizimi Shpejt

Kryeministri Isa Mustafa ka thënë se brenda një kohe të shkurtër qytetarëve të Kosovës do t’u mundësohet të lëvizin lirshëm në vendet ...