Postet nga: LDK

Kuvendi i LDK-së dhe Fjalët Pas Tij

Kuvendi i LDK-së dhe Fjalët Pas Tij

Edhe sot Donika Gërvalla nuk u lejua të marrë pjesë duke u penguar nga sigurimi me arsyen se nuk ka ftesë.

Mustafa: Donika Mund të Ishte Mysafire

Mustafa tha se nga Gërvalla nuk ka pasur ndonjë kërkesë për të qenë mysafire në Kuvendin e Punës.

Osmani: LDK-ja po e Kopjon PDK-në

Ajo tha se LDK-ja po e kopjon PDK-në, duke e quajtur kuvendin e punës konventë.

Mustafa: Demarkacioni Para Liberalizimit

“Sa i përket demarkacionit, kemi marrë mesazh nga Komisioni Evropian se duhet ratifikuar kjo marrëveshje para se të jetësohet liberalizimi i vizave," tha Mustafa në Kuvendin e ...

Donika Gërvalla nuk Lejohet të Hyjë në Kuvend

Sigurimi i tha Gërvallës se nuk ka ftesë për të qenë pjesë e kuvendit të punës, ndërsa ajo nuk u lejua të hyjë edhe kur ...

LDK: Janë Larguar Dy Persona

Dega e LDK-së në Pejë ka reaguar pas lajmit se 100 anëtarë të saj i janë bashkuar degës së PDK-së. Sipas këtij subjekti, informacioni është një trillim pë...

PDK 'Invazion' në LDK, ia Merr Dy Nëndegë

100 anëtarë të rinj, kryesisht nga LDK-ja, aderuan sot në degën e Partisë Demokratike të Kosovës në Pejë.

Familja Gërvalla: Incidenti i Parapërgatitur

Familja Gërvalla: Incidenti i Parapërgatitur

“Ata që janë pjesë e LDK-së dhe ndajnë vlerat dhe përgjegjësitë me ketë parti, nuk bëjnë shfaqje të tilla dhe nuk e sulmojnë LDK-në, prandaj LDK-ja nuk ...