Postet nga: kujtim gashi

Deputeti i PDK-së lirohet nga akuza për kontratat në Komunën e Prizrenit

Kujtim Gashi, deputet i Partisë Demokratike të Kosovës është liruar nga akuza për keqpërdorim detyre në kohën kur kishte qenë Kryesues i Asamblesë Komunale në Prizren.

Kontratat pa tender - Deputetit të PDK-së, Kujtim Gashit i vërtetohet aktakuza nga Apeli

 

Zhduken dosjet, paratë e shtetit nuk dihet se ku përfunduan

Emisioni Drejtësia në Kosovë ka zbuluar se raportet të cilat do arsytetonin shpenzimin e 40 mijë eurove për projekte të ekstremizmit të dhunshëm janë zhdukur nga Ministria e ...

Prizren - Kundërshtohet aktakuza në gjykimin e Kujtim Gashit

Në gjykimi e ish-ministrit të Kulturës, Kujtim Gashit, u kundërshtua aktakuza e Prokurorisë.

Këshilltari i ministrit të PDK-së punësohet në Ministri

Daut Thaqi, këshilltar politik i ministrit të Kulturës, Kujtim Gashi, ka fituar një vend të ri të punës në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, por ...

Kontratat pa tender me televizionet lokale e ulin në bankën e të akuzuarit deputetin e PDK-së Kujtim Gashi

Vitin 2020 ish-ministri i Kulturës Kujtim Gashi nuk e ka filluar si zakonisht.

Mbetet në fuqi aktakuza për Njazi Kryeziun

Ish-  Drejtorit të  Urbanizmit në Prizren Nijazi Kryeziu i është refuzuar kërkesa për hedhje të aktakuzës që e ngarkon atë për keqpërdorim të detyrës ...

Aktakuzë ndaj Ministrit për kontratat me televizionet lokale

Prokuroria e Prizrenit ka ngritur aktakuzë për vepra penale që ndërlidhen me korrupsion kundër ministrit në largim të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, për ...