Postet nga: kujtim gashi

Shkarkohet Kujtim Gashi, drejtor i Agjencisë së Shoqërisë së Informacionit

Me vendim të Qeverisë së Kosovës, është shkarkuar drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë së Shoqërisë së Informacionit, Kujtim Gashi.

Totaj emëron nënkryetar personin për të cilin Gjykata Supreme kishte konstatuar shkelje në lirimin e tij nga aktakuza

 

Miratimi i ligjeve, dështimi i Ministrisë së Kulturës në vitin 2021

Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit ka dështuar të dërgojë në Kuvendin e Kosovës për miratim një sërë projektligjesh që rregullojnë fushën e ...

Supremja konstaton shkelje në aktgjykimin lirues të ish-kryesuesit të Asamblesë së Prizrenit

Gjykata Supreme ka aprovuar si të bazuar kërkesën për mbrojtje të ligjshmërisë të prokurorit të shtetit në rastin e ish-kryesuesit të Asamblesë Komunale të Prizrenit, Kujtim ...

Apeli vërteton aktgjykimin lirues, ndaj Kujtim Gashit

 

Gashi: Buxheti i vitit 2021 është diskriminues, shkoi në komunat ku qeverisin LDK, AAK dhe Nisma

Ish-ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe kandidati për deputet nga radhët e PDK-së, Kujtim Gashi, ka akuzuar Qeverinë në detyrë se janë treguar diskriminues me buxhetin ...

PDK premton rritje të pagave në sektorin publik dhe privat

Ish-deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Kujtim Gashi, në "Kallxo Pernime" ka premtuar rritje të pagave edhe për sektorin publik edhe për sektorin privat.

Ish-ministri i PDK-së lavdërohet për investimin që u shemb 6 muaj pas përurimit

Në prag të zgjedhjeve të jashtëzakonshme, ish-Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi është lavdëruar për dy fusha të futbollit të ndërtuara gjatë kohë...