Postet nga: KRU Prishtina

Bordi i KRU Prishtina shfuqizon vendimin për emërimin e kryeshefit të ri

Bordi i përkohshëm i Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit ‘Prishtina’ përmes një vendimi  ka shfuqizuar vendimin e datës 18 nëntor për përzgjedhjen e ...

Dëmtohet linja kryesore e furnizimit me ujë gjatë punimeve në ‘Muharrem Fejza’, ujësjellësi njofton për sanim të shpejtë

Rruga ‘Muharrem Fejza’ në Prishtinë është duke u përballur me furnizim të ujit të pijshëm , pas dëmtimit të linjës kryesore të furznimit nga punimet në rrugë ...

Dëmtohet gypi, banorët e "Bregut të Diellit" dhe "Muhaxherëve" mbesin pa ujë të pijshëm

 Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka njoftuar se lagjja "Bregu i Diellit" dhe ajo e Muhagjerëve në Prishtinë kanë mbetur pa ujë të pijshëm.

Fshati Poklek i Ri në Drenas me reduktime të ujit si pasojë e punimeve nga ujësjellësi

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Prishtina’ ka njoftuar se fshati Poklek i Ri në Drenas, do të mbetet pa ujë të pijshëm nga ora 10:00 deri në orët ...

Defekt në një gyp të ujësjellësit, dy lagje të Prishtinës mbesin pa ujë

Lagjet “Bregu i Diellit” dhe ajo e “Muhaxhirëve” në Prishtinë janë pa furnizim me ujë si shkak i një defekti.

Bordi i Ujësjellësit "Prishtina" e dërgon në Polici raportin e Auditorit për këtë ndërmarrje

Kompania Rajonale Ujësjellësi “Prishtina” e ka dërguar në Policinë e Kosovës përkatësisht në departamentin e Krimeve Ekonomike raportin e auditimit të Zyrës Kombë...

Këto dy lagje të Prishtinës, nesër gjatë ditës s’do kenë ujë

Kompania Ujësjellësi Regjional “Prishtina” ka njoftuar se nesër në lagjen e ‘Muhaxhirëve’ dhe lagjen “Bregu i Diellit” në Prishtinë, do të ketë ndërprerje të furnizimit ...

Ujësjellësi "Prishtina" hap konkurs për dy vende pune

Kompania Ujësjellësi Regjional "Prishtina” ka hapur konkurs për dy pozita: Kryeshef ekzekutiv dhe zyrtar kryesor financiar.