Postet nga: KRU Prishtina

KRU "Prishtina" njofton për cilësinë e ujit të pijshëm pas vërshimeve

KRU "Prishtina" ka njoftuar se ka larguar nga përdorimi për ujë të pijshëm dy puse nëntokësore në Fushë Kosovë për shkak të turbullirave nga ...

Fushë Kosova, Drenasi dhe lagja "Kalabria" me furnizim jo të rregullt me ujë në ditën e fundit të vitit 2020

Kompania Rajonale e Ujit "Prishtina" ka njoftuar konsumatorët se në Fushë Kosovë, Drenas dhe në lagjen "Kalabria" në Prishtinë ka çrregullim të furnizimit me ujë të pijshëm.

Prishtinë, dëmtohet gypi i ujësjellësit, një pjesë e ‘Bregut të Diellit’ mbetet pa ujë

Kompania rajonale e ujësjellësit “Prishtina” sh.a, ka njoftuar se një pjesë e lagjes “Bregu i Diellit” do mbetet pa ujë si shkak i dëmtimit të një ...

Vragolia do të ketë ndërprerje të ujit me orë të tëra për 6 ditë radhazi

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ka njoftuar se për shkak të punimeve në rehabilitimin e puseve në fshatin Vragoli do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë ...

Ujësjellësi “Prishtina” dërgon borxhlinjtë te përmbaruesi privat

Kompania Rajonale e Ujësjellësit Prishtina ka kërkuar nga konsumatorët që të përmbushin obligimin për pagesa nga shpenzimet mujore.

Niveli i ujit në liqenet e Batllavës dhe Badocit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Prishtina sh.a’, ka njoftuar për gjendjen e nivelit të ujit në liqenet që i monitoron, atë të Batllavës dhe Badocit.

Ujësjellësi paralajmëron ndërprerje të ujit në disa lagje të Prishtinës

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" ka njoftuar konsumatorët e lagjes "Bregu i Diellit" dhe "Matiqan", në Pirshtinë, se pavarësisht mbajtjes së rregullt të furnizimit me ujë ...

Nipi i Hashim Thaçit ndërron pozitën në Ujësjellësin "Prishtina”

Në Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina” ka kohë që punon si koordinator në departamentin e shitjes nipi i ish-presidentit Thaçi, Qëndrim Thaçi.