Postet nga: Korrupsion

Departamenti i Thesarit i ShBA-së më i shpejtë se gjyqësori i Bosnjës

Millorad Dodik, anëtari serb i Presidencës së Bosnjë e Hercegovinës (BeH), emri i të cilit ishte në listën e personave dhe subjekteve të Departamentit amerikan të ...

Stafi i KALLXO.com ka fituar 8 çmime gjatë vitit 2021

Stafi i KALLXO.com gjatë vitit 2021 është shpërblyer me gjithsej tetë çmime për punën e realizuar në storiet e tyre hulumtuese kundër korrupsionit, për prokurim ...

Ministri i Sigurisë i Bosnjës akuzohet për korrupsion

Ministri për Siguri i Bosnje e Hercegovinës, është akuzuar formalisht më 8 dhjetorpër korrupsion dhe keqpërdorim, pas shitjes së parregullt të armëve dhe pajisjeve ushtarake një ...

DASH dërgon në Kongresin amerikan listën e personave të përfshirë në korrupsion, mes tyre familja Berisha

Departamenti Amerikan i Shtetit ka bërë publik raportin e dërguar në Kongresin amerikan. Aty përfshihen vendimet që janë marrë gjatë vitit 2021, për kufizimin e vizave dhe ...

Zyrtari për pyje në Mitrovicë pranon fajësinë që në vend të 12 metrave dru kishte shkruar vetëm1.2 metra

Zyrtari për pyje në Mitrovicë pranon fajësinë që në vend të 12 metrave dru kishte shkruar vetëm1.2 metra

Aktakuzë për korrupsion ndaj zyrtarit doganor

Prokuroria e Pejës ka ngritur aktakuzë ndaj një zyrtari doganor për marrje ryshfeti dhe për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Paraburgim për 2 drejtorët dhe 3 zyrtarët e Komunës së Pejës

Gjykata e Pejës i ka caktuar masën e paraburgimit 5 zyrtarëve të Komunës së Pejës nën dyshimin se kanë kryer vepra penale të korrupsionit.

Kërkohet paraburgim ndaj 5 zyrtarëve të Komunës së Pejës

Prokuroria e Pejës ka kërkuar masën e paraburgimit ndaj 5 zyrtarëve të komunës së Pejës të cilët u arrestuan dje nën dyshimin se ...