Postet nga: Akuza

Mbrojtja e zyrtarëve të AGK kërkon hedhjen poshtë të aktakuzës

Ish-kryetari i Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës (AGK) Zekrija Shabani dhe ish-drejtori ekzekutiv i Bordit, Arben Salihu të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe ...

Tajvani akuzon Kinën për "diplomaci me vaksina"

Tajvani ka akuzuar Pekinin për ofrim të vaksinave kineze kundër koronavirusit, për t’i bërë presion Paraguajit që të ndërpresë lidhjet me këtë ishull.

Liburn Aliu deklarohet rreth akuzës për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka deklaruar se nuk është në dijeni se akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Ngritet aktakuzë ndaj këshilltarit të Kryetarit të Komunës së Kllokotit

Prokuroria e Gjilanit ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit A.E., për shkak të veprës penale ‘’Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar’’

Mbi 300 persona të akuzuar për sulmin në Kongresin amerikan

Mbi 300 persona janë akuzuar për pjesëmarrje në sulmin vdekjeprurës të 6 janarit, ku mbështetësit e presidentit të atëhershëm amerikan, Donald Trump, sulmuan Kongresin amerikan.

Ngrihen 53 aktakuza ndaj 69 personave, brenda 24 orëve

Prokurori i Shtetit ka bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë ngritur 53 aktakuza ndaj 69 personave.