Postet nga: konkursi

Profesori Gegaj: Jam Pranuar Pa Konkurs

Profesori Gegaj: Jam Pranuar Pa Konkurs

Driton Gegaj, i cili është profesor në Shkollën Profesionale “Avdyl Gegaj”, ishte dëshmitar i Prokurorisë në gjykimin e drejtorit të Arsimit të Suharekës, Sherif Berisha, i cili ...

Tensione në Seancë në Gjyqin për Kontest Pune

Tensione në Seancë në Gjyqin për Kontest Pune

Seanca gjyqësore në rastin ku ish-mësimdhënësja e gjuhës shqipe, Adelina Berisha ka paditur Drejtorinë e Arsimit të Suharekës, ishte goxha e tensionuar.

Rishpallja e Konkursit Çrregullon Mësimin në Gjimnazin e Pejës

Rishpallja e Konkursit Çrregullon Mësimin në Gjimnazin e Pejës

Anulimi nga Inspektorati i Punës i konkursit të 12 gushtit, me ç’rast dy mësimdhënëseve të pranuara të matematikës iu është ndërprerë marrëdhënia e ...

Shpallet Konkurs për Kryetarë të Gjykatave

Është shpallur konkurs për kryetarë të gjykatave themelore dhe asaj të apelit nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës.

Padit Komunën e Suharekës, Kërkon Anulimin e Konkursit

Padit Komunën e Suharekës, Kërkon Anulimin e Konkursit

Përmes një padie në gjykatë, Adelina Berisha po përpiqet ta detyrojë Komunën e Suharekës që të anulojë konkursin për vendin e punës të cilin ...

Ankohet për Kurdisje të Kritereve të Konkursit nga Komuna

Ankohet për Kurdisje të Kritereve të Konkursit nga Komuna

Albulena Sopa nga Suhareka pretendon se ka qenë më e kualifikuara ndër kandidatët që aplikuan për një vend pune të shpallur nga Drejtoria e Shëndetësisë ...

Gjykata Speciale Nis Rekrutimin e Stafit

Gjykata Speciale për krimet e supozuara të luftës në Kosovë ka hapur konkurs për pranim të stafit.

Kamenica Punëson Zjarrfikësin me të Kaluar Kriminale

Një raportim në KALLXO.com ka zbuluar se Komuna e Kamenicës jashtë kritereve të konkursit ka punësuar një zjarrfikës me precedent penal.