Postet nga: konkursi

KEK hap konkurs për 171 vende pune

Korporata Energjetike e Kosovës ka hapur konkurs për 171 vende pune.

Pas raportimit të KALLXO.com, ZKA gjen një mori parregullsish në konkursin e ATK-së për Inspektor tatimor

Konkursi i Administratës Tatimore të Kosovës për rekrutimin e 20 inspektorëve është vlerësuar si i parregullt nga Zyra Kombëtare e Auditimit.

Komisioneri per Privatesi_Rekrutimi_Kuvendi

Si dështoi për të tretën herë radhazi konkursi për emërimin e Komisionerit për Informim dhe Privatësi

Për të tretën herë me radhë ka dështuar votimi i kandidatëve të përzgjedhur nga Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes për Komisioner ...

59 kandidatë synojnë 7 pozita në Bordin e Këshillit për Trashëgimi Kulturore

Janë gjithsej 59 kandidatë që kanë konkurruar për anëtarë të Këshillit të Kosovës për Trashëgiminë Kosovës. 

Hapet konkursi për dramën shqipe 'Katarina Josipi' për 2020 

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka hapur sot konkursin për dramën origjinale shqipe “Katarina Josipi” për 2020. 

Ish-prorektori synon postin e rektorit të UP-së

Profesori i Fakultetit të Inixhinerisë Mekanike, Naser Sahiti, po synon postin e rektorit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Inspektorati i Punës anulon konkursin për bordin menaxhues në “Trepçë”

Inspektorati i Punës në Mitrovicë i ka konfirmuar shkeljet e raportuara nga KALLXO.com në konkursin e brendshëm të Trepçës për udhëheqës të një...

Qendra Kinematografike hapi konkursin për mbështetje të projekteve filmike për vitin 2020

Qendra Kinematografike e Kosovës ka hapur sot konkursin për subvencionimin e projekteve filmike për vitin 2020.