Postet nga: Komuna

Komuna e Skenderajt me fushatë: Duart në timon, jo në telefon (FOTO)

Komuna e Skenderajt ka nisur fushatën sensibilizuese për parandalimin e aksidenteve me titull "Mbaji duart në timon, jo në telefon!”.

Shpend Ahmeti Emëron Drejtorët

 

Përplasen VV e LDK, Kuvendi Dështon t'ia Ndajë Pronën Ambasadës së Shqipërisë

Asamblistë të LDK-së dhe të Vetëvendosjes janë përplasur në seancën e sotme të KK të Prishtinës, për truallin e Ambasadës së Shqipërisë.

Protestojnë, Nuk Duan Asfalt të Hollë

Banorë të lagjes “Tmava” në fshatin Godanc ia kanë ndaluar punën kompanisë së kontraktuar nga Komuna e Shtimes për shtrimin e asfaltit në lagjen e tyre.

GAP: Ligjet Nuk po Zbatohen Plotësisht

Mungesa e burimeve të kualifikuara njerëzore, kufizimet financiare, mungesa e konsultimit dhe bashkëpunimit ndërinstitucional, mospërputhshmëria dhe dykuptimësia e ligjeve, si dhe mungesa e llogaridhë...

Kamenica Punëson Zjarrfikësin me të Kaluar Kriminale

Një raportim në KALLXO.com ka zbuluar se Komuna e Kamenicës jashtë kritereve të konkursit ka punësuar një zjarrfikës me precedent penal.

Aprovohet me Vërejtje Buxheti i Komunave Veriore

Ky komision miratoi buxhetin e Komunës së Gllogovcit, Mitrovicës së Veriut, Leposaviqit, Zubin-Potokut dhe Zveçanit.

Drenasi që ‘Hidhëron’ Heronjtë

Dhjetëra njerëz ka mbytur treni në hekurudhën e cila kalon përmes Drenasit. Sidomos në pikën që duhet kaluar me veturë për t’u futur ...