Postet nga: asfalti

Lehtësia e vjedhjes në asfalt la mbrapa sektorin e energjisë 

Kur më 6 qershor të vitit 2014 kishte ndodhur shpërthimi në elektrolizerin e Termocentralit “Kosova A” gjithë sytë ishin kthyer kah sektori i energjisë. 

Në Mazgit të Epërm të Obiliqit asfaltohet rruga një natë para zgjedhjeve – VIDEO

Ndonëse një natë para zgjedhjeve të së dielës, kjo nuk e ka ndaluar Komunën e Obiliqit që të shtrojë asfalt në një rrugë të fshatit Mazgit i ...

Investimi i Komunës së Gjakovës - Shtylla elektrike mbetet në mes të asfaltit të ri - FOTO

Komunës së Gjakovës i ka dalur problem zgjerimi i rrugës ‘’Gani Sadrija’’ në fshatin Babaj të Bokës. Kjo pasi në mes të rrugës është e ...

Bllokohet qendra e Gjakovës, nis riasfaltimi i rrugës kryesore, për shkak të punëve të bëra keq

Për shkak të cilësisë së dobët të asfaltit të shtruar, Komuna e Gjakovës është detyruar ta bllokojë sërish rrugën ‘Nënë Tereza’ në qendë...

Autostrada e Dukagjinit nuk është veç ide, u shpenzuan mbi 1.5 milionë euro

Projekti i ish- kryeministrit Ramush Haradinaj për ndërtimin e Autostradës së Dukagjinit tashmë nuk është vetëm një ide projekti.

Skema e përfitimeve nga asfalti në Komunës së Klinës

Sonte në emisionin “Drejtësia në Kosovë” do të transmetohet hulumtimi mbi dyshimet për keqpërdorime në Komunën e Klinës me tenderë për asfalt.

Komuna e Gjakovës i preu pemët në qytet për të shtruar asfalt

Komuna e Gjakovës ka filluar realizimin e një projekti infrastrukturor dhe për këtë ka prerë disa pemë në qytet.

Rudari sqaron shtrimin e asfaltit dhe shpalljen e konkurseve para zgjedhjeve në Podujevë

Kandidati i LDK-së për kryetar të Podujevës, Nexhmi Rudari, i cili ka qenë nënkryetar i Komunës së Podujevës dhe ushtrues detyre i kryetarit pas dorë...