Postet nga: Komuna e Rahovecit

Rahovec, një qytetar i gjen 10 mijë euro dhe i dorëzon në Polici

Policia e Kosovës ka njoftuar se një qytetar nga fshati Gexhë i Rahovecit më 07.04.2024 ka gjetur 10 mijë euro dhe ato i ka dorëzuar në Polici.

Vdes ish-kryetari i Rahovecit, Qazim Qeska

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka njoftuar se ka vdekur ish-kyretari të kësaj komune, Qazim Qeska.

OSHP: Komuna e Rahovecit e shkeli ligjin kur e rivlerësoi llotin për të cilin nuk kishte ankesa

Komuna e Rahovecit e ka rivlerësuar llotin e dytë të tenderit për “Furnizime mjekësore për nevojat e QKMF-së”, edhe pse kundër vendimit të saj pë...

Realizimi i planit të Smajl Latifit për sigurinë në komunitet

Gjatë fushatës për zgjedhjet lokale të vitit 2021, në emisionin ‘Debat Përnime’, kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi, kishte thënë se komuna e tij është me diversitet kulturor ...

Komuna e Rahovecit themelon fond për të ndihmuar zonat e përmbytura nga vërshimet

Komuna e Rahovecit njofton se, pas dëmeve të shkaktuara në shumë qytete të Kosovës nga reshjet atmosfererike, kryetari Smajl Latifi ka vendosur të themelojë “Fondi për Solidaritet ...

Banorët në Hoçë të Madhe protestojnë kundër aksionit të Doganës për sekuestrimin e alkoolit, kërkohet asistenca e Policisë

Edhe sot është duke vazhduar aksioni i Doganës së Kosovës, për konfiskimin e alkoolit në fshatin Hoqë e Madhe të komunës së Rahovecit.

Komuna e Rahovecit ende pa zgjidhje për dëmet nga vërshimet e shtatorit

Vërshimet të cilat ndodhen për shkak të reshjeve të shiut në komunën e Rahovecit kanë shkaktuar dëme milionëshe në amvisëri, ekonomi familjare, biznese, infrastrukturë ...

Matja e përmbushjes së premtimeve nga qeverisja e Smajl Latifit

Një komunë relativisht e vogël në rajonin e Dukagjinit, e që ka diversitet kulturor, fetar, e etnik duhet të mbajë një ‘sy çelë’ edhe për problemet e mundshme ...