Postet nga: Komuna e Rahovecit

Asamblisti i PDK-së Paguhet nga Shteti në Burg

Ejup Kabashi, për gjashtë muaj ka marrë rrogë në komunën e Rahovecit edhe pse është duke qëndruar në burgun e Dubravës.

Zyrtari i Akuzuar Mungon në Seancë

Zyrtari i Akuzuar Mungon në Seancë

Gjyqtari Nikollë Komani tha se i akuzuari Hoti mungon për shkaqe shëndetësore.

Gabimi: Keqpërdorimi i Detyrës Bëhet Sulm Seksual!

Selami Mushaku, zyrtar i Komunës së Rahovecit më 24 mars të këtij viti është shpallur fajtor dhe dënuar me pesë muaj burg me kusht për keqpërdorim ...

Rruga që Bëhet Lumë kur ka Reshje

Rruga që Bëhet Lumë kur ka Reshje

Zeqir Berisha, përfaqësues i Babovcit tregon vështirësitë e banorëve të fshatit sidomos dimrit kur rruga shndërrohet në lumë.

Qyteti i Dionisit me Drejtori të Mbrojtjes

Vendi i rrushit dhe verës. Rahoveci është një nga vendet e njohura në Ballkan për prodhimin e verës. Përreth tij madje gjenden manastire ortodokse të priftë...

Fakte të Shpejta për Rahovecin

Idriz Vehapi ka përfunduar vitin e dytë në krye të Rahovecit, në këtë komunë ku pjesa dërmuese e popullsisë merren me bujqësi.

Kalaveshët e Kalbur të Premtimeve Parazgjedhore në Rahovec

Kur përmendet Rahoveci, mendja menjëherë shkon te fushat e pafund të mbjella me perime dhe kodrat e mbjella me rrush.

Jeta në Komunë – Rahovec

Jeta në Komunë - Rahovec

Kryetari i komunës së Rahovecit, Idriz Vehapi, flet për dy vitet e para në krye të komunës para Jeta Xharrës dhe asamblistëve komunalë.