Postet nga: Komuna e Rahovecit

Auditori: Komuna e Rahovecit nënshkroi 4 kontrata pa mbulueshmëri financiare

Komuna e Rahovecit që udhëhiqet nga kryetari Smajl Latifi, gjatë vitit 2020 ka nënshkruar 4 kontrata për projekte kapitale, pa pasur mbulueshmëri financiare.

ZKA: Rahoveci bëri pagesa pa dëshmi për kryerjen e shërbimeve

Komuna e Rahovecit gjatë vitit 2020, ka realizuar pagesa në vlerë prej 86,431 euro ndaj një operatori ekonomik edhe pse ai nuk kishte sjellë dëshmi se ka kryer  shërbimet pë...

Auditori: Komuna e Rahovecit bëri pagesa pas afateve ligjore

Komuna e Rahovecit gjatë vitit 2020 ka realizuar disa pagesa ndaj furnitorëve pas afatit ligjor, që është prej 30 ditësh.

Rahoveci fillon fushatën e korrje-shirjeve

Kryetari i Komunës së Rahovecit Smajl Latifi ka njoftuar se në Komunën e Rahovecit, sot zyrtarisht ka filluar fushata e korrje-shirjeve.

Kryetari i Rahovecit kërkon nga qeveria dëmshpërblimin e bujqve të dëmtuar dhe rritjen e subvencioneve

Kryetari i Komunës së Rahovecit Smajl Latifi, ka bërë të ditur se i ka drejtuar dy kërkesa në Qeverinë e Kosovës, në Ministrinë e Bujqësisë ...

Latifi: Vendimi i Qeverisë për kufizimet shtesë - i ngutshëm

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka deklaruar se vendimi i Qeverisë për kufizimet shtesë është i ngutshëm dhe jo i koordinuar me komunat.

Komuna e Rahovecit hap tender për angazhimin e 33 këshilltarëve

Komuna e Rahovecit është treguar inovative në tenderin e hapur për punësimin e 33 personave, duke përdorë termin konsulent për secilën pozitë të kërkuar pë...

Qytetari nga Rahoveci pretendon se AKP ia shiti pronën e tij

Besnik Thaçit nga fshati Qifllak i Komunës së Rahovecit i ka dalë një problem me Agjencinë Kosovare të Privatizimit, pasi pretendon se AKP-ja ia ka shitur një bashkë...