Postet nga: Komuna e Prizrenit

Komuna e Prizrenit miraton buxhetin për vitin 2022

Asambleja e Komunës së Prizrenit sot ka miratuar buxhetin për vitin 2022.

‘Në tren për Përzeren’ si atraksion turistik

Qytetit i vjetër i Prizrenit, i cili ndodhët në jug të vendit, përveç bukurisë natyrore e cila përçohet përmes rrjedhjes së lumëbardhit, brenda ...

Apeli refuzon ankesat ndaj dy ish zyrtarëve të Komunës së Prizrenit të akuzuar për këmbimin e pronës publike

Gjykata e Apelit i ka refuzuar si të pabazuar ankesat e Shqipëron Krasniqit dhe Arben Krasniqit, të cilët po akuzohen se kanë bërë këmbimin e pronë...

Sërish dështon seanca ndaj ish drejtorit të Administratës së Prizrenit, Ilir Baldedaj

Seanca ndaj Ilir Baldedaj, i  akuzuar nga Prokuroria se në mënyrë të kundërligjshme ka shpallur tenderë për dy projekte, por më pas ato nuk i ka funksionalizuar ...

Komuna e Prizrenit tkurr buxhetin për stolisjen e qytetit, hap tender të ri 15 mijë eurosh

Komuna e Prizrenit ka anuluar tenderin për stolisjen e qytetit për festat e fundvitit, që e kishte hapur kohë më parë.

Gjykimi ndaj ish drejtorëve të komunës së Prizrenit, dëshmitari: Kriteri kryesor për dhënien e pronës është çmimi më i lartë

Gjykimi ndaj ish drejtorëve të Komunës së Prizrenit të akuzuar për keqpërdorim të pozitës zyrtare ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitarëve.

Ndalohen punimet në rivitalizimin e urave në Prizren

Projekti i Komunës së Prizrenit për “Regjenerimin Urban të brigjeve të lumit Lumbardh” është ndaluar nga Inspektorati për Trashëgiminë Kulturore i Ministrisë së Kulturës, Rinisë ...

Numër i vogël i votave të diasporës në Prizren

Mbi 1 mijë e 75 vota është diferenca mes dy kandidatëve për kryetar të Komunës së Prizrenit.