Postet nga: Albert Doçi.

Gjykimi i ish-drejtorëve të Komunës së Prizrenit, i akuzuari: Nuk është bërë shkelje gjatë vlerësimit të pikëve

Fejzë Kabashi, ish-drejtor i Mirëqenies dhe Punës Sociale, ka dhënë mbrojtjen para Gjykatës së Prizrenit.

Gjykimi ndaj ish-drejtorëve të Komunës së Prizrenit, dëshmitarja: Anëtarët e komisionit nuk u konsultuan me zyrtarët e tjerë për procedurat e ankandit

Tre ish-drejtorët e komunal, Levent Kasëmi, Fejzë Kabashi dhe Refik Shaqiri, janë ulur sërish sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prizrenit

Gjykimi i ish-drejtorëve të Komunës së Prizrenit, dëshmitari: Anëtarët e komisionit gabuan në përzgjedhjen e fituesit të ankandit

Gjykimi ndaj ish-drejtorëve të Komunës së Prizrenit, të akuzuar për keqpërdorim të pozitës zyrtare, ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitarëve.

Gjykimi ndaj ish drejtorëve të komunës së Prizrenit, dëshmitari: Kriteri kryesor për dhënien e pronës është çmimi më i lartë

Gjykimi ndaj ish drejtorëve të Komunës së Prizrenit të akuzuar për keqpërdorim të pozitës zyrtare ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitarëve.

Gjykimi i ish-drejtorëve të Mytaher Haskukës, dëshmitari tregon si u dëmtua nga veprimi i të akuzuarve

Gjykimi ndaj ish-drejtorëve të Mytaher Haskukës, me propozimin e prokurorit ka vazhduar me dëgjimin e dëshmitarit.

 Gjykimi ndaj ish-drejtorëve të Komunës së Prizrenit vazhdoi me fjalën hyrëse

Gjatë ditës së sotme është mbajtur gjykimi ndaj tre ish-drejtorëve të Komunës së Prizrenit, Levent Kasëmi, Fejzë Kabashi dhe Refik Shaqiri, të cilët po akuzohen ...

Ngritet aktakuzë ndaj tre drejtorëve të Haskukës

Tre drejtorë komunalë të Prizrenit po akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare në dhënien në shfrytëzim të pronës komunale.