Postet nga: Komuna e Prizrenit

Ish zyrtarët ligjorë të Komunës së Prizrenit, i mohojnë akuzat për keqpërdorim të detyrës

Arben Krasniqi, ish-udhëheqës i sektorit Ligjor të Komunës së Prizrenit dhe Shqipëron Krasniqi, ish-përfaqësues ligjor i kësaj komune, në seancën e sotme ...

Komuna e Prizrenit: Brenda 30 ditëve do të bëjmë planin e veprimit për adresimin e gjetjeve të Auditorit

Komuna e Prizreni ka deklaruar për KALLXO.com se do të fillojë adresimin e gjetjeve të Zyrës Kombëtare të Auditimit.

Dy OJQ-të që përfituan subvencione nga Komuna e Prizrenit pa i plotësuar kriteret

Dy OJQ kanë përfituar subvencione nga Komuna e Prizrenit, ndonëse sipas auditorit, ato nuk i kanë plotësuar kriteret.

Përkundër rekomandimit të përsëritur të Auditorit, komuna e Prizrenit lejon shfrytëzimin e kundërligjshëm të dy tregjeve

Dy tregje në komunën e Prizrenit janë shfrytëzuar pa kontratë që nga viti 2013 dhe komuna nuk ka ndërmarrë asnjë hap për lirimin e këtyre tregjeve.

Rreth 8.7 milionë euro i teprojnë nga buxheti komunës së Prizrenit

Komuna e Prizrenit i kanë shkuar në suficit 8 milionë e 688 mijë e 134 euro nga buxheti final që ka pasur prej 53,654,638.00 euro.

Komuna e Prizrenit subvencionoi me 142 mijë euro dy OJQ që s'i plotësuan kriteret

Komuna e Prizrenit ka subvencionuar dy OJQ pa kritere të plotësuara, dhe kjo e gjetur është evidentuar në raportin e Zyrës Kombëtare të Auditimit.

Komuna e Prizrenit u dha disa zyrtarëve rroga më të mëdha sesa pozita që kishin

Komuna e Prizrenit ka paguar zyrtarët në kundërshtim me pozitën që ata janë emëruar.

Komuna nuk caktoi përfaqësuesin ligjor, Prokuroria mund të ndjekë penalisht Mytaher Haskukën

Gjykimi ndaj Bujar Nerjovaj, ish-drejtorit të Inspektorateve në Prizren i cili po akuzohet për keqpërdorim të detyrës, ka dështuar që të mbahet për të gjashtë...