Postet nga: Ervehe Gashi

Gjykimi i ish-oficerit të burgut, aprovohet propozimi i mbrojtjes për dëgjimin e dëshmitarëve

Gjykata e Prizrenit të enjten ka aprovuar propozimin e mbrojtjes që në seancën e radhës të dëshmojnë dy dëshmitarë në gjykimin ndaj Bajram Rexhajt.

I akuzuar se lejoi ndërtimin në rrjedhën e ‘Lumbardhit’, ish-inspektori deklarohet i pafajshëm edhe në rigjykim

Ish-inspektori i Hidro-Ekonomisë, Avdulla Gashi, të mërkurën në Gjykatën e Prizrenit është deklaruar sërish i pafajshëm për akuzën e keqpërdorimit të detyrë...

Ndërtimet pa leje në Prizren, refuzohet ekzaminimi psikiatrik i të akuzuarit

Gjykata e Prizrenit të martën ka refuzuar kërkesën për trajtim në Institutin e Forenzikës së Psikiatrisë në rastin e inspektorit Nexhmedin Musliu.

Ish-inspektori komunal, i akuzuar se nuk rrënoi mbindërtimet pa leje, kërkon negocim për pranimin e fajësisë

Ish-inspektori i ndërtimtarisë në Komunën e Prizrenit, Nexhmedin Musliu, pak para se të japë mbrojtjen e tij, ka kërkuar nga Prokuroria negocim për pranimin e marrë...

Dënohet me 30 mijë euro gjobë burri i prokurores Ervehe Gashit

Bajram Gashi, bashkëshorti i prokurores Ervehe Gashi është dënuar me 30 mijë euro gjobë për veprën penale ushtrim i ndikimit.

Për shkaqe shëndetësore mungon prokurorja, shtyhet gjykimi ndaj Ilir Baldedajt

Për shkak të mungesës së prokurores së çështjes, Ervehe Gashi, është shtyrë seanca ku sot është paraparë të jepej mbrojtja dhe fjala përfundimtare në rastin ku Ilir ...

Ish-zyrtarët e Komunës së Prizrenit dhe dy investitorët kundërshtojnë akuzat për dëmtim dhe uzurpim të pronës së teqesë Melami

Ish-zyrtarët e Komunës së Prizrenit: Islam Thaçi, Fatmir Memaj, Refki Muzbeg, Enver Bytyqi, Krenare Koçi, si dhe dy investitorët  Agron dhe Valbon Kastrati gjatë së ...

Kontrabandimi i 80 mijë kilogramëve duhan, Gjykata do të vendosë jashtë seancës lidhur me kundërshtimet e mbrojtjes

Avokatët e të akuzuarve për kontrabandim të 80 mijë kilogramë duhan gjatë së martës kërkuan që Gjykata e Prizrenit të vendosë jashtë seancës për kundë...