Postet nga: Komuna e Pejës

Banorë të fshatit Stankaj të Pejës protestojnë para Ministrisë së Ambientit për ujë të pijshëm - FOTO

Dhjetëra banorë të fshatit Stankaj të Komunës së Pejës kanë protestuar paraditen e së mërkures para Ministrisë së Ambientit në Prishtinë.

Banorë të fshatit Malaj të Rugovës raportojnë se janë bllokuar nga bora

Një banor i fshatit Malaj të Rugovës me emrin Besnik Lajqi, ka raportuar se dy familje në fshatin Malaj të Rugovës në Pejë, janë bllokuar si pasojë e ...

Lëshimi i lejeve ndërtimore në Pejë, ngritët aktakuzë ndaj 11 personave

Prokuroria Themelore e Pejës ka shpalosur aktakuzën kundër njëmbëdhjetë personave, dhjetë prej të cilëve zyrtarë të Komunës së Pejës, të akuzuar pë...

Pas Prishtinës e Mitrovicës edhe Peja ndalon qarkullimin e trotinetëve nëpër sheshet e qytetit

Që nga muaji gusht i vitit të kaluar, Komuna e Prishtinës ka marrë vendim për ndalimin e trotinetëve, biçikletave dhe të gjitha mjeteve me veprim motorik ...

Vërshime në Pejë, zyrtarët komunal dhe zjarrëfikësit në terren

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim se bashku me zjarrfikësit tashmë kanë dalë në terren në disa lokacione të ndryshme pas rrezikut për vërshime në Pejë.

Ibrahim Rugova

Komuna e Pejës ndan buxhet për ndërtimin e shtatores së ish-presidentit Ibrahim Rugova

Shtatorja e ish-presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova, pritet të ndërtohet në Komunën e Pejës. Në dreft-buxhetin e vitit 2023, Komuna e Pejës ka ndarë 100 mijë euro ...

Komuna e Pejës: Nuk e kemi kompetencë menaxhimin e qendrave për të moshuar

Komuna e Pejës ka thënë se nuk ka kompetencë për menaxhimin e qendrave për të moshuar në territorin e komunës.

Muhaxheri për rrahjen e të moshuarës në Pejë: Kemi ftuar Inspektoratin e Shëndetësisë të merren me rastin

Kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, ka reaguar lidhur me rastin ku një grua e moshuar është sulmuar në një shtëpi të të moshuarve në Pejë.