Postet nga: kompania "Pastrimi"

Prishtina 'pushtohet' nga bërlloku - FOTO

Kontejnerë nëpër Prishtinë janë stërmbushur me mbeturina pasi kompania “Pastrimi” nuk po i mbledh nën arsyetimin se nuk ka ku t’i zbrazë kamionët.

Kompania 'Pastrimi' nuk grumbullon mbeturinat, kontejnerët e stërmbushur nëpër Prishtinë (FOTO)

Kontejnerët e mbeturinave në Prishtinë janë të stërmbushur nga mbeturinat, ashtu si edhe hapësira në afërsi të tyre.

Ndahen 100 mijë euro për kompaninë 'Pastrimi'

Kuvendi Komunal i Prishtinës ka ndarë 100 mijë për kompaninë rajonale të mbeturinave “Pastrimi”.

Prishtinën e 'mbulon' bërlloku, 'Pastrimi' nuk do mbledh mbeturinat pa zhbllokim të xhirollogarive (FOTO)

Kompania Rajonale 'Pastrimi' ka deklaruar se prej ditës së mërkurë nuk do mbledh mbeturinat nëpër komunat që ka shtrirje si ndërmarrje. Shkak për kë...

Punëtorin e kompanisë “Pastrimi” e zë prerësja e kamionit të mbeturinave, gjendja e tij është stabile

Një punëtor i Kompanisë Regjionale të Mbeturinave “Pastrimi” në Prishtinë, ka pësuar lëndime trupore deri sa ishte duke salduar një pjesë të automjetit që bartë mbeturina.

Kundërmimi nga kontejnerët në kryeqytet problem i vazhdueshëm

Gjatë sezonit veror rriten ankesat e qytetarëve lidhur me kundërmimin e hapësirave ku ndodhen kontejnerët e mbeturinave.

Grumbuj masiv të mbeturinave në tregun te Zona Industriale në Prishtinë (FOTO)

Mbeturinat ‘sundojnë’ në tregun me shumicë në Zonën Industriale në Prishtinë. Gjendja e krijuar aty, nga grumbuj masiv të mbeturinave, duket e tmerrshme.

Kompania 'Pastrimi' punësoi 37 persona pa procedura të rekrutimit gjatë vitit 2020

Kompania Rajonale "Pastrimi" sh.a., gjatë vitit 2020 ka angazhuar 37 punonjës me kontrata me afat të caktuar për punë dhe detyra specifike, por këta punonjës mbulonin pozita ...