Postet nga: borxhe

‘Pastrimi’: Nga 15 gushti konsumatorët me borxh të akumuluar ndër vite dërgohen te përmbaruesi privat

Kompania Regjionale e Mbeturinave "Pastrimi" u ka bërë thirrje qytetarëve që të përmbushin obligimet për pagesën e faturave në mënyrë që të ofrohet shë...

Drama mes kompanive për grumbullimin dhe menaxhimin e mbeturinave që la kryeqytetin të ndotur

Mëngjesi i së martës e gjeti Prishtinën të mbushur me bërllok.

Prishtina 'pushtohet' nga bërlloku - FOTO

Kontejnerë nëpër Prishtinë janë stërmbushur me mbeturina pasi kompania “Pastrimi” nuk po i mbledh nën arsyetimin se nuk ka ku t’i zbrazë kamionët.

Kompania për Menaxhimin e Deponive: 'Pastrimi' na ka borxh, deponia për hedhje të mbeturinave nuk është mbyllur

Kompania për Menaxhimin e Deponive të Kosovës (KMDK) ka reaguar ndaj deklarimeve të Kompanisë Rajonale “Pastrimi”, se nuk do grumbullojë mbeturinat pasi nuk ka ku t’i  hedhin.

Nuk mori grantin e përfituar nga Ministria e Bujqësisë, qytetari futet në borxhe (VIDEO)

Resmen Smaili është një qytetar nga fshati Mushnikovë i komunës së Prizrenit.

Arrihet marrëveshja me kompaninë 'Pastrimi', vijon grumbullimi i mbeturinave

Kryeshefi ekzekutiv i Kompanisë për Menaxhimin e Deponive në Kosovë (KMDK SH.A.), Abdullah Haxhiu, pas mbledhjes së mbajtur me bordin e drejtorëve te kompanisë "Pastrimi"  lidhur me ...

Prishtinën e 'mbulon' bërlloku, 'Pastrimi' nuk do mbledh mbeturinat pa zhbllokim të xhirollogarive (FOTO)

Kompania Rajonale 'Pastrimi' ka deklaruar se prej ditës së mërkurë nuk do mbledh mbeturinat nëpër komunat që ka shtrirje si ndërmarrje. Shkak për kë...

Peja miraton gjetjet e auditimit kombëtar, e sheh sfidë mbledhjen e borxheve komunale  

Pas gjetjeve të Auditorit, Komunës së Pejës i kërkohet të punojë në përmirësimin e procedurave të prokurimit, menaxhimit të kontratave si dhe arkëtimin e ...