Postet nga: kompania "Pastrimi"

Kompania 'Pastrimi' punësoi 37 persona pa procedura të rekrutimit gjatë vitit 2020

Kompania Rajonale "Pastrimi" sh.a., gjatë vitit 2020 ka angazhuar 37 punonjës me kontrata me afat të caktuar për punë dhe detyra specifike, por këta punonjës mbulonin pozita ...

Kompania “Pastrimi” faturon më shumë konsumatorë sesa që i ka në kontratë me Komunën e Prishtinës

Kompania rajonale “Pastrimi” ka numër më të madh të konsumatorëve të faturuar nga sa parashihet me kontratë.

FOTO: Bërllokun s'e zënë kontejnerët

Në rrugën "Afrim Loxha" në Prishtinë pesë kontejnerët janë të stërmbushur me mbeturina dhe askush nuk është përkujdesur që të pastrohet kjo pjesë e qytetit.

Gjendja e kompanisë 'Pastrimi' në Lipjan pas përmbytjes nga uji

Kompania “Pastrimi” e cila gjendet në hyrje të Komunës së Lipjanit është pastruar nga përmbytjet që kanë ndodhur gjatë ditës së djeshme pas reshjeve të shiut.

Borxhëlinjët e mbeturinave kërcënohen me përmbarim

Kompania Regjionale e Mbeturinave “Pastrimi”, SH.A-Prishtinë ka njoftuar të gjithë klientët se duke filluar nga data 15 shtator e këtij viti, do të fillojë procedimin e klientëve ...

'Skenari' që çoi 120 mijë euro në biznesin e familjes së menaxherit të ndërmarrjes

Burrë e grua, me dy biznese të ndryshme, i kanë hyrë garës për tenderin në vlerë prej 120 mijë euro që ishte iniciuar nga Kompania Rajonale “Pastrimi”.