Postet nga: Ditët e Energjisë së Gjelbër

Xhafer Gashi: Do ta angazhojmë një kompani konsulente për shtrirjen e gypave të Ngrohtores në Obiliq

Në konferencën e organizuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese  – BIRN në kuadër të aktiviteteve për “Ditët e Energjisë së Gjelbër”, Xhafer Gashi, kryetar ...

Totaj: Trafiku në Prizren do të rregullohet me zhbllokimin e Transitit

Në konferencën e organizuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese  – BIRN në kuadër të aktiviteteve për “Ditët e Energjisë së Gjelbër”, Shaqir Totaj, kryetar ...

Ramiz Lladrovci: Problemet mjedisore të Drenasit i kam adresuar në Gjykatë

Në konferencën e organizuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese  – BIRN në kuadër të aktiviteteve për “Ditët e Energjisë së Gjelbër”, Ramiz Lladrovci, kryetar ...

Alban Hyseni: Gjatë mandatit tim Gjilani do të bëhet qyteti më i gjelbër dhe më ekologjik në Kosovë

Në konferencën e organizuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese  – BIRN në kuadër të aktiviteteve për “Ditët e Energjisë së Gjelbër”, Alban Hyseni, kryetar ...

Prebreza prezanton gjetjet e raportit për energjinë dhe klimën

Në konferencën e organizuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese  – BIRN në kuadër të aktiviteteve për “Ditët e Energjisë së Gjelbër”, Visar Prebreza nga ...

Rizvanolli: Strategjitë e ardhshme për energji nuk do të jenë lista dëshirash

Në konferencën e organizuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese  – BIRN në kuadër të aktiviteteve për “Ditët e Energjisë së Gjelbër”, ministrja e Ekonomisë, ...

Ministrja e Ambientit në Shqipëri tregon se kur hyn në fuqi ligji për ndalimin e qeseve të plastikës

Në konferencën e organizuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese  – BIRN në kuadër të aktiviteteve për “Ditët e Energjisë së Gjelbër”, ministrja e Ambinetit ...

Aliu: Nuk mund të kemi zhvillim të qendrueshëm, nëse kemi degradim të mjedisit

Në konferencën e organizuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese  – BIRN në kuadër të aktiviteteve për “Ditët e Energjisë së Gjelbër”, ministri i Ambinetit, ...