Postet nga: kompania "Pastrimi"

Punëtori i kompanisë "Pastrimi" sulmohet gjatë largimit të mbeturinave në Bardhosh të Prishtinës

Kompania "Pastrimi" ka njoftuar se një nga punëtorët e saj është sulmuar gjatë ditës në lagjen Bardhosh të kryeqytetit.

‘Pastrimi’ kërkon rritje të çmimit të grumbullimit të bërllokut deri 7.54 euro në muaj

Kompania Rajonale për Menaxhimin e Mbeturinave "Pastrimi" ka kërkuar nga Komuna e Prishtinës që të miratojë kërkesën e tyre për rritje të çmimit të ...

Qytetarët që jetojnë afër kompanisë së pastrimit në Ferizaj ankohen për kundërmim

Banorët që jetojnë afër ndërtesave të Kompanisë Rajonale të Mbeturinave “Pastërtia” në Ferizaj po thonë se jeta e tyre është vështirësuar për shkak ...

Komuna e Prishtinës njofton për ditët kur do mblidhen mbeturinat e vëllimshme

Komuna e Prishtinës përmes një njoftimi ka bërë të ditur planin për aksionin e grumbullimit të mbeturinave të vëllimshme në kryeqytet.

Kontejneri mbushet me mbetje shtazore, kërkohen masa nga Inspeksioni i Prishtinës (FOTO)

Kompania Regjionale e Mbeturinave “Pastrimi” ka shpërndarë disa pamje ku një kontejner në kryeqytet është mbushur me mbetje shtazore (eshtra).

Klientët mister “XX” dhe “?”, i kanë borxh kompanisë “Pastrimi” mbi 156 mijë euro

Auditori i Përgjithshëm në Kompaninë Regjionale të Mbeturinave "Pastrimi", gjeti që kësaj ndërmarrje publike u kishin borxh klientë për të cilët kompania nuk ka ...

Kompania 'Pastrimi' sërish nuk do të mbledhë mbeturinat, shkak mbyllja e deponisë ku zbrazen kamionët

Kompania Rajonale ‘Pastrimi’ ka njoftuar se nuk do mbledh mbeturinat pasi deponia  ku zbrazen kamionët është mbyllur nga ana e Kompanisë për Menaxhimin e Deponive të Kosovës (...

Kompania ‘Pastrimi’ sërish me probleme për mbledhjen e mbeturinave, i kufizohet orari deponimit

Kompania Regjionale e Mbeturinave ‘Pastrimi’ ka njoftuar se prapë ka probleme me mbledhjen e mbeturinave, pasi që Kompania për Menaxhimin e Deponive në Kosovë (KMDK), i ka kufizuar orarin ...