Postet nga: Komisioni për Shëndetësi

Komisioni për Shëndetësi miratoi në parim Projektligjin për çmimin e produkteve medicinale

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në mbledhjen e sotme ka miratuar në parim Projektligjin për çmimin e produkteve medicinale.

Bekim Haxhiu - Arben Vitisë: A do t’i braktisësh pacientët për të kandiduar për kryetar komune?

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu ka pyetur ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitinë nëse ai do të kandidojë sërish për kryetar të ...

Vitia në Komisionin për Shëndetësi: Ka shumë mungesa bazike në spitale

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia sot në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale ka folur për disa projekte, mungesa e furnizime të institucioneve ...

Komisioni për Shëndetësi diskuton planin e punës për sesionin pranveror, kërkohet bashkëpunimi pozitë - opozitë

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale ka diskutuar për planin e punës së Komisionit, për sesionin pranveror 2023.

Komisioni për shëndetësi nuk e miraton projektligjin për falje të gjobave gjatë pandemisë

Me katër vota kundër, projektligji për faljen e masave ndëshkimore të vendosura gjatë periudhës së pandemisë COVID-19, nuk ka arritur të miratohet në Komisionin pë...

PSD-ja prezanton projektligjin për falje të gjobave gjatë pandemisë

Sekretari i Partisë Social Demokrate (PSD), Nol Nushi, sot në Komisionin për Shëndetësi ka prezantuar Projektligjin për faljen e masave ndëshkimore të vendosura gjatë periudhë...

U.d. drejtoresha e ShSKUK-së: Në Onkologji ka keqplanifikim te furnizimi me barna

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, ka zhvilluar takim me kryesuesen e Bordit të Shërbimit Spitalor, Klinik, Universitar të Kosovës, Aida Rexhepi dhe me ...

Plakiqi nuk deklarohet për raportimet për keqpërdorime me Fondin për Sigurime Shëndetësore

Drejtori i Fondit për Sigurim Shëndetësor, Fatmir Plakiqi nuk ka dashur të jep ndonjë deklaratë në lidhje me raportimet e mediave për keqpërdorime me kë...