Postet nga: Grupi Punues

Formohet grupi punues për Projektligjin për shëndetin riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në mbledhjen e sotme ka formuar grupin punues për amendamentimin e Projektligjit për shëndetin riprodhues dhe fertilizim ...

Qeveria themelon grupin punues për përmbushjen e parakushteve për marrëveshjen me MCC-në

Qeveria themelon grupin punues për përmbushjen e parakushteve qe rrjedhin nga Marrëveshja Kompakt e Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC).

Raporti: Ndërtesat e hidrocentraleve “Deçani” dhe “Belaja” janë ndërtuar brenda zonës së mbrojtur të Manastirit të Deçanit

Ndërtesat e hidrocentralit “Deçani” dhe atij “Belaja” janë ndërtuar brenda Zonës së Veçantë të Mbrojtur të Manastirit të Deçanit, që është shkelje e Ligjit ...

Raporti: Hidrocentrali “Lumbardhi ll” nuk ndërtoi digën që i mundësoi të marr leje nga ana e ministrisë

Leja e ndërtimit për hidrocentralin (HC) “Lumbardhi II” dhe digën është lëshuar nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor edhe pse HC “Lumbardhi II” është ...

Formalizohet Grupi Punues për hartimin e koncept-dokumentit për krijimin e Institutit për krime gjatë luftës

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka njoftuar përmes llogarisë së saj në rrjetin social Facebook, se është formalizuar Grupi Punues për hartimin e koncept dokumentit për ...

Nis hartimi i projektligjit për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme

Ministria e Drejtësisë ka njoftuar se ka filluar punën për hartimin e projektligjit për konfiskimin e pasurisë së fituar në mënyrë të pajustifikueshme.

MMPHI me grup punues për operatorët e hidrocentraleve

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka njoftuar përmes llogarisë së tij në Facebook se ka marrë vendim për themelimin e grupit ...

Shërbimi Korrektues tani edhe me kategori ligjore, synohet avancimi dhe zhvillimi i burgjeve

Shërbimi Korrektues i Kosovës po synon që përmes kategorisë ligjore të krijoj avancim dhe zhvillim të burgjeve.