Postet nga: bekim haxhiu

PDK kërkon miratimin e ligjit anti-COVID dhe rritjen e pagave për punëtorët shëndetësor

Partia Demokratike e Kosovës përmes një konference për media ka kërkuar miratimin e ligjit anti-COVID derisa ka kërkuar edhe ndëshkime të rrepta ndaj mosrespektimit ...

Bekim Haxhiu - Qeverisë: Shpresoj se jeni këndell në Prevallë e ta ktheni Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu, i cili është edhe anëtar i Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale është deklaruar se Qeveria ...

VIDEO - Rimat e Bekim Haxhiut për Albin Kurtin

 

Bekim Haxhiu mohon afërsinë familjare më Afrim Haxhiun

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu, ka mohuar afërsinë familjare me Afrim Haxhiun, sekretar në ndërmarrjen "Trepça" dhe kryetar i Komisionit Vlerësues në ...

Dyshimet rreth gradave e bllokojnë avancimin e Kamishit në Fakultet

Bekim Haxhiu i njohur si ‘Kamishi’ nuk ka arritur të kalojë hapin e dytë për t'u bërë Profesor Asistent në Universitetin e Prishtinës.

'Kamishi' kundër monopolit të nisur nga PDK në homologim

Kandidati i PDK-së Bekim Haxhiu i njohur me nofkën Kamishi është deklaruar kundër monopolit në Homologimin e makinave në Kosovë. “Jam kundër monopolit” është përgjigju Haxhiu ...

Valdrin Lluka: Deputeti Haxhiu po bënë deklarata popullsite kur flet për Telekomin

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka ka reaguar ndaj deklaratave të deputetit të PDK-së, Bekim Haxhiu i cili ka thënë se pas shkëputjes së kontratës së Telekomit ...

Haxhiu: Në bazë të sondazheve të fundit PDK-ja 2 për qind para LDK-së

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu, ka thënë se në bazë të sondazheve të fundit është PDK-ja që del subjekti i parë.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!