Postet nga: Elvir Azizi

Drejtori i ShSKUK-së: Kam trashëguar kontrata të keqplanifikuara

Drejtori i Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar, Elvir Azizi tha sot se kontratat që ka trashëguar nga pasardhësit e tij në këtë pozitë, kanë probleme dhe ...

Drejtori i ShSKUK-së shkarkoi Drejtorin e Spitalit të Gjakovës, anëtari i Bordit e kishte propozuar këtë vendim

I pakënaqur me vendimin e Komisionit Disiplinor për ndalesën e 40% të pagës së Jeton Zararit, Drejtor i Spitalit të Gjakovës, dje Drejtori i ShSKUK-së, Elvir ...

QKUK formon komision për të monitoruar respektimin e orarit dhe mbarëvajtjen e punës

Drejtori i Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, Elvir Azizi ka formuar një komision i cili do të monitorojë respektimin e orarit të punës e kodit ...

Zemaj pyet Bordin e ShSKUK-së për pacientët në listë të pritjes prej 2018-të

Çështja e listave të gjata të pritjes së pacientëve është diskutuar sot në mbledhjen e Komisionit parlamentar për Shëndetësi ku të ftuar për raportin kanë ...

Drejtori i ri përmend sfidat me të cilat po përballet ShSKUK- ja

Elvir Azizi, i emëruar ditë më parë drejtor i Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës ka thënë se gjatë këtyre ditëve është njoftuar ...

Shoku i studimeve të Arben Vitisë emërohet zyrtarisht drejtor i SHSKUK-së

Me 7 vota për, Bordi drejtues i Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës ka emëruar Drejtor të ri të këtij institucioni, Elvir Azizin.

Ky është kandidati më i poentuar për drejtor të SHSKUK-së

Elvir Azizi është kandidati më i vlerësuar në konkursin për drejtor të Shërbimit Spitalor Klinik, Universitar të Kosovës. 

Tërhiqen nga gara dy kandidatë për drejtor të SHSKUK-së, në ditën e testit

Në ditën e testit, dy kandidatë nga pesë gjithsej sa kishin hyrë në listë të ngushtë për drejtor të Shërbimit Spitalor Klinik, Universitar të Kosovës, janë ...