Postet nga: komisioni per buxhet pune dhe transfere

Çmimi i tatimit në pronë, ministri Murati mban konferencë për media

Ditëve të fundit ka pasur shumë reagime nga qytetarët rreth ngritjes së çmimit të tatimit në pronë.

Bordi i RTK-së raporton në Kuvend për shpenzimet e tre mujorit të fundit të 2022-tës

Me 1 orë vonesë Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka filluar mbledhjen e sotme ku është shqyrtuar raporti i shpenzimeve të Radio Televizionit të Kosovës për periudhë...

Guvernatori i BQK-së: Rritja ekonomike në vitin 2022 pritet të jetë rreth 3%

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti tha se Kosova në vitin 2022 pritet të ketë rritje ekonomike rreth 3%.

'Kamatat e larta', deputetët i kërkojnë sqarime guvernatorit të BQK-së

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti dhe përfaqësues të tjerë të BQK-së kanë prezantuar raportin e shpenzimeve për vitin 2021 në Komisionin për ...

Largimi nga puna i Shkëndije Himaj Zekaj nga BQK, Korenica: Shqetësuese mosdëgjimi i saj nga Komisioni Disiplinor

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti, e ka larguar nga puna, Shkëndije Himaj Zekaj, e cila kishte qenë kundërkandidate e Mehmetit për pozitë...

Komisioni e miraton në parim Projektligjin për buxhetin 2022, opozita nuk merr pjesë në votim

Me gjashtë vota pro dhe pa pjesëmarrjen e anëtarëve të Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere nga opozita, është miratuar në parim Projektligji për ndryshimin ...

Komisioni për Buxhet miraton raportin dhe programin e shpenzimeve të RTK-së

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka miratuar raportin e shpenzimeve për tre mujorin e parë të vitit 2022 të Radiotelevizioni të Kosovës.

Nga 276 mijë euro të planifikuara nga marketingu, RTK realizoi vetëm 26%

276 mijë euro kishte planifikuar Radiotelevizioni i Kosovës të hyra nga marketingu për tre mujorin e parë të vitit 2022.