Postet nga: komisioni per buxhet

Buxhetit i shtohen edhe rreth 150 milionë euro

Komisioni për Buxhet, Pune dhe Transfere, me shtatë vota pro dhe një abstenim miratoi raportin me amendamente për Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit mbi ...

Tërheqja e mjeteve nga TRUST-i sot shqyrtohet në Komisionin për Buxhet

Ndryshimi i Ligjit për TRUST-in sot pritet të shqyrtohet në Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere.

Komisioni për Buxhet miraton në parim projektligjin për pagën minimale

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka miratuar në parim projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që përcaktojnë shumën e beneficionit në lartësi ...

U.d. drejtori i RTK-së: Ka pasur raste kur politikanë dhe deputetë kanë punësuar familjarë në RTK

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të përgjithshëm të RTK-së, Shkumbin Ahmetxhekaj, bashkë me bordin është duke raportuar para Komisonit për Buxhet, Punë dhe Transfere.

Komisioni për Buxhet miraton marrëveshjen për Sigurime Shoqërore mes Kosovës e Shqipërisë dhe atë të lehtësimit doganor

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere e ka miratuar unanimisht dy projektligje që kanë dalur nga marrëveshjet mes Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë.

Polemika mes deputetit Shala dhe kryesuesit të komisionit Muja, për dhënien e fjalës

Gjatë mbledhjes së Komisioni për Buxhet në të cilin u shqyrtua raporti i shpenzimeve të RTK-së për periudhën tetor-dhjetor për vitin 2021, deputeti i Partisë Demokratike të ...

RTK do të shpall konkurs javën tjetër duke u bazuar në ligjin e punës

Në mbledhjen e Komisionit Parlamentar për Buxhet dhe Financa, deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje Enver Dugolli ka kërkuar të dijë se a është adresuar çështja e punë...

Komisioni për Buxhet e refuzon kërkesën e KOSTT-it për ndarjen e 33 milionë eurove ku përfshihet edhe rryma në veri

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere gjatë shqyrtimit të Projektligjit mbi Ndarjet Buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2022, nuk e ka aprovuar ...