Postet nga: Agjencia Kosovare e Privatizimit

Prokuroria e Gjilanit ngrit aktakuzë ndaj 4 zyrtarëve për uzurpim të pronës dhe keqpërdorim të detyrës

Prokuroria e Gjilanit, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve G. P., M. Sh. V. I. dhe Gj. N., për shkak të ...

Sveçla për ‘Hotel Banjska’: Pronare e kompleksit është AKP, për këtë nuk ka kurrfarë dyshimi

Dje gjatë ditës, Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) ka qenë brenda objektit të ‘Hotel Banjska’ në fshatin Banjskë të Zveçanit, pasi që të njëjtit nisën regjistrimin ...

AKP thotë se ka fituar rastin gjyqësor në Mal të Zi për kthimin e 8 aseteve në emër të ndërmarrjes KBI Kosova Eksport

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP), ka thënë se ka fituar një rast gjyqësor në Mal të Zi, për kthimin e 8 aseteve të KBI Kosova Export – Industria e ...

Kosova kërkon pronën në Mal të Zi që i është marrë në Serbi

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) kërkon nga Ministria e Financave e Malit të Zi që ta ndalojë ndryshimin e pronësisë së patundshmërive të ish-ndërmarrjes shoqërore “...

AKP raporton para Komisionit për Ekonomi, Agjencia synon shuarjen deri në dhjetor të 2024-ës

Si shkak i themelimit të Fondit Sovran, Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) synon shuarjen e saj deri në dhjetor të vitit 2024.

Komuna e Prizrenit merr në menaxhim të gjitha asetet dhe detyrimet e Stacionit të Autobusëve

Komuna e Prizrenit ka marrë nën menaxhim të gjitha asetet dhe detyrimet e Stacionit të Autobusëve të ndërmarrjes shoqërore 'Kosovatrans', që deri më tani ka qenë ...

'Bllokimi i përmbarimit mbi 3.5 milionësh' nga llogaria e Llamkos-it, Dhoma e Posaçme kishte lëshuar udhëzim për pezullimin e procedurave përmbarimore

Deputetja e LDK-së, Hykmete Bajrami, më 9 shkurt gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës, deklaroi se me 30 dhjetor të 2022-ës nga fondi i mirëmbesimit të AKP-së janë ...

Shtyhet raportimi i AKP-së para Komisionit për Buxhet në lidhje me pronat

Për shkak se nuk ishte prezent kryesuesi i Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP), Nazmi Mikullovci, është shtyrë për një ditë tjetër raportimi i AKP-së, para ...