Postet nga: dhomat e specializuara

Zyrtarët e Dhomave të Specializuara hynë në OVL- UÇK

Në zyret e OVL-UÇK-së kanë arritur zyrtarë të Dhomave të Specializuara të cilët kanë ardhur për të marrë dosjet e pranuara dje nga kjo organizatë.

Thaçi vazhdon intervistimin në Hagë, nuk prononcohet për media

Në Zyrën e Prokurorisë së Specializuar në Hagë, për të tretën ditë me radhë, ka arritur sot presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi për tu ...

Protesta nga shqiptarët në Hagë para objektit ku do të intervistohet Presidenti Thaçi

Intervista e presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi në Hagë, do të vazhdojë edhe gjatë ditës së sotme.

Tri institute shqiptare në Prishtinë, Tiranë e Shkup reagojnë pas njoftimit për akuza ndaj Thaçit e Veselit

Tri Institutit kombëtare, Instituti i Historisë në Prishtinë, Instituti i Studimeve të Historisë Ushtarake në Tiranë dhe Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptare në Shkup ...

Thaçi e Veseli po akuzohen edhe për vrasje të kundërshtarëve politikë

Ndër krimet e paraqitura në aktakuzën e ngritur nga Zyra e Prokurorit të Specializuar ndaj Presidentit Thaçi e Kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli, janë edhe vrasjet e ...

Aktakuza ndaj Thaçit e Veselit: Krimet përfshijnë qindra viktima shqiptare, serbe e rome

Zyra e Prokurorit të Specializuar i ka paraqitur Dhomave të Specializuara të Kosovës, një aktakuzë në të cilën ka paraqitur dhjetë pika ku akuzohen Hashim Thaçi e ...

Dorëzohet një aktakuzë e re në Speciale, pritet shqyrtimi i saj

Dhomat e Specializuara kanë njoftuar se është caktuar gjykatësi i procedurës paraprake, i cili do të vendosë rreth një aktakuze të re të Prokurorit Special në Hagë.

Misteret e vdekjeve të dëshmitarëve të Gjykatës së Hagës

Misteret e vrasjes së një rojtari të pyllit i cili sipas familjarëve është thirrur si dëshmitar nga Dhomat e Specializuara ka ringjallur sërish vdekjet e dëshmitarë...