Postet nga: KMDLNj

​KMDLNj: Të pezullohet çdo grevë për aq kohë sa zgjat pezullimi i Ligjit për Paga

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut i ka ftuar të gjithë sindikalistët që të pezullojnë grevat, pasi që Gjykata Kushtetuese e ka pezulluar ...

KMDLNJ fton qytetarët të protestojnë kundër shtrenjtimit të sigurimit të automjeteve

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut e kundërshton rritjen e taksës për sigurim të automjeteve nga kompanitë e sigurimeve dhe ...

KMDLNj: Zgjedhjet e 6 tetorit shembull për rajonin

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut me anë të një deklarate zgjedhjet e 6 tetorit i konsideron si të mirë organizuara, të monitoruara shumë mirë ...

KMDLNj kritikon partitë për gjuhën e përdorur në fushata e debate televizive

Këshilli për mbrojtjen e të drejtave dhe të lirive të njeriut (KMDLNJ) me anë të një njoftimi ka kritikuar subjektet politike për gjuhën e përdorur ...

KMDLNJ kërkon hetime për vdekjen e të paraburgosurit në Pejë

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive Njerëzore (KMDLNJ) ka reaguar pas rastit tragjik në Qendrën e Paraburgimit në Pejë, ku është gjetur pa shenja ...

Dhomat për të burgosurit në QKUK kundërshtohen nga KLMDNj

Tani e tutje të gjithë të burgosurit dhe paraburgosurit që kanë nevojë për trajtime mjekësore, këto shërbime do mund t’i marrin në tri klinika të ...

KMDLNJ: Mos e linçoni Flora Brovinën

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut ka reaguar ndaj siç e ka quajtur - fushatës linçuese ndaj deputetes Flora Brovina, duke ...

KMDLNj kërkon fond për rastet e vdekjeve në vendet e punës

Këshilli për Mbrojtjen, të Drejtat dhe Liritë e Njeriut pa reaguar pas rastit tragjik në Mitrovicë, ku një 28 vjeçar humbi jetën pas shembjes së një pjesë ...