Postet nga: keqpërdorimi i detyrës zyrtare

Gjykimi i Besnik Krasniqit, akuzohet se e punësoi të emëruarin politik në pozitën e drejtorit të bordit në “Eko-Regjion”

Në Gjykatën e Prizrenit sot është mbajtur shqyrtimi gjyqësor ndaj të akuzuarit Besnik Krasniqi, i cili po akuzohet për veprën penale - keqpërdorim i pozitë...

Gjykata e Prizrenit e liron nga akuza përmbaruesen private Saranda Kuçi

Gjykata e Prizrenit e ka liruar nga akuza të pandehurën Saranda Kuçi, e akuzuar për veprën penale – keqpërdorimi i detyrës zyrtare.

Japin mbrojtjen ish-zyrtarët e Ministrisë, të akuzuar për aferën me patentë shoferë

Ish-ushtruesi i detyrës i Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Infrastrukturës, Nebih Shatri, ish-drejtori i Departamentit të automjeteve, Kadri Krasniqi, dhe ish-këshilltari politik i Ministrisë, ...

Mbrohen në heshtje të akuzuarit për dallavere rreth regjistrimit të studentëve në UP

Në Gjykatën e Prishtinës, të premten, më 31.05.2024, është mbajtur seanca gjyqësore ndaj Mimoza Beqirit, Behare Bajramit, Betim Ismajlit dhe Ardian Hamitit, të cilët po akuzohen se ...

Policia ndalon për 48 orë një zyrtar kadastral, dyshohet se ndryshoi kufijtë kadastralë të një parcele toke

Policia e Kosovës ka shqiptuar masën e ndalimit prej 48 orësh ndaj një personi zyrtar të një komune në Kosovë nën dyshimin se ka kryer veprën ...

Gjykata e Pejës dënon me burg dhe gjobë 3 të akuzuarit për keqpërdorim të pozitës zyrtare

Gjykata e Pejës ka shpallur fajtorë të pandehurit L.M., A.G. dhe N.G., të cilët akuzoheshin për veprën penale – keqpërdorimi i detyrës ...

Gjykimi i ish-zyrtarëve të Ministrisë të dyshuar për aferën me patentë shoferë, dëgjohen dy dëshmitarë

Ish-ushtruesi i detyrës i Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Infrastrukturës, Nebih Shatri, ish-drejtori i Departamentit të automjeteve, Kadri Krasniqi dhe ish-këshilltari politik i Ministrisë, ...

Ish-zyrtari policor përballet me video-incizime të momentit kur dyshohet se lëvizi mostrat për një tender 730 mijë euro

Jeton Menxhiqi, i akuzuar nga Prokuroria se kishte ndërhyrë në një procedurë prokurimi për një tender në vlerë 730 mijë euro në gusht të vitit 2017, është përballur me ...