Postet nga: keqpërdorimi i detyrës zyrtare

Caktohet data e fillimit të rigjykimit të Shukri Bujës për ryshfet

Rigjykimi i ish-kryetarit të Lipjanit, Shukri Buja, i akuzuar për keqpërdorim të autoritetit, marrje të ryshfetit dhe ushtrim të ndikimit, do të nisë më 7 prill.

Mungojnë eksperti dhe 3 të akuzuar, dështon seanca e gjykimit të ish-vozitësve të AKP-së

Në mungesë të kushteve ligjore sërish ka dështuar të mbahet seanca ndaj të akuzuarve për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar.

Jepet fjala përfundimtare në gjykimin e ish-zyrtarit të Malishevës, Prokuroria kërkon dënimin e tij

Në gjykimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare të ish-shefit të Shërbimeve Publike të Komunës së Malishevës, Ismet Mazreku, sot u dha fjala përfundimtare.

Nuk ndihen fajtorë inspektorët e akuzuar për lejim të ndërtimeve pa leje në Prevallë

Inspektorët Enver Bytyqi, Nexhmedin Musliu, Bashkim Krasniqi, Ruzhdi Daka dhe Bedri Halimi, të akuzuar nga Prokuroria Speciale për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar, thanë në ...

Dalin para gjyqit inspektorët e akuzuar se lejuan ndërtime pa leje në Prevallë

Mungesa e njërit të akuzuar ka bërë që të dështojë mbajtja e seancës gjyqësore ndaj 4 inspektorëve të Komunës së Prizrenit dhe një inspektori ...

Prokuroria: Inxhinieri i Komunës së Prishtinës u dha leje bizneseve të ndërtojnë banesa mbi rrugë

Në Gjykatën e Prishtinës ishte paraparë të mbahej seanca gjyqësore në rastin e inxhinierit të arkitekturës të Drejtorisë së Urbanizmit të Komunës së Prishtinës, ...