Postet nga: Alltën Murseli

35 vjet burg për burrin që akuzohet se e vrau gruan me sëpatë

Gjykata e Prishtinës e ka shpallur fajtor duke e dënuar me 35 vite burgim Izet Godenin, i akuzuar për vrasjen e bashkëshortes së tij, Sadije Godenin. Vendimi ...

Dosja ndaj tre zyrtarëve të Komunës së Obiliqit të akuzuar se lejuan ndërtime në tokat bujqësore

Tre zyrtarët e Komunës së Obiliqit, Merita Simnica, Burim Gërguri, Ibrahim Krasniqi, të akuzuar nga Prokuroria për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtarë kanë ...

25 vjet burgim për babanë e akuzuar për vrasjen djalit

Gjykata e Prishtinës në aktgjykimin e shpallur sot me 08.03.2024 e ka dënuar me dënim unik prej 25 vitesh Naim Smajlin, i cili akuzohet se vrau djalin e tij.

Gjykata vendos ndaj ish-drejtorit të Sekretariatit të KPK-së, Lavdim Krasniqi

Ish-drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës Lavdim Krasniqi është liruar nga akuzat e Prokurorisë për ushtrim ndikimi në bashkëkryerje dhe mosraportim të pasurisë.

Gjykata e Prishtinës merr vendim për dy zyrtarët e saj të arrestuar për keqpërdorim të detyrës

Nga një muaj paraburgim për secilin, ka marrë vendim Gjykata e Prishtinës për dy zyrtarët e saj të arrestuar për keqpërdorim të detyrës ...

Gjykata vendos për të akuzuarit për tentim vrasje të avokatit Gazmend Halilaj - VIDEO

Në Gjykatën e Prishtinës sot u bë shpallja e aktgjykimit ndaj Ibrahim Lushtakut dhe Xhelal Zeqirit, të akuzuar për vrasjen në tentativë të avokatit Gazmend Halilaj.

Dënim me kusht për ish-policin i cili akuzohet se ndërroi mostrat e një tenderi në vlerë prej 730 mijë euro

Gjykata e Prishtinës ka gjetur fajtor dhe dënuar Jeton Menxhiqin, i cili akuzohej nga prokuroria se kishte ndërruar mostrat e një tenderi në Policinë e Kosovës, ...

Ardian Krasniqi i paarritshëm për Gjykatën, veçohet procedura ndaj tij

Në Gjykatën e Prishtinës sot u mbajt seanca e parë e rigjykimit në rastin ku ish ish-drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi, ...