Postet nga: Keqpërdorim

Arrest shtëpiak dhe paraburgim për të dyshuarit për keqtrajtim dhe sulm ndaj personit zyrtar

Gjykata e Prishtinës nëpërmjet një komunikate për media ka njoftuar se është aprovuar kërkesa e Prokurorisë për caktimin e masës së sigurisë ndaj ...

Gjilan, për të katërtën herë dështon gjykimi për keqpërdorim detyre

Seanca gjyqësore ndaj Kadri Ismajlit, i cili nga Prokuroria akuzohet se keqpërdori detyrën zyrtare si shef i Ekonomisë së Pyjeve në Viti, ka dështuar të mbahet ...

Afër fundit gjykimi ndaj Pal Lekajt dhe tre të tjerëve

Ismet Isufi dhe Veli Hajdaraga, të akuzuar në një rast lidhur me  subvencionet e shpërndara në Gjakovë dhanë mbrojtjen e tyre sot në Gjykatën e Gjakovës.

Apeli refuzon ankesën e Prokurorisë në gjykimin tre të akuzuarave

Gjykata e Apelit e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e Prokurorisë së Prizrenit, ndërsa ka vërtetuar Aktgjykimin e Gjykatës së Prizrenit, në çështjen penale kundë...

Ferizaj - Sërish dështon seanca ndaj Inspektorit të ATK-së

Ibrahim Mustafa, inspektor i Administratës Tatimore të Kosovës, Rajoni i Ferizajt, është dashur të dalë para gjykatësit për t`u përballur me aktakuzën e ...

Gjykimi ndaj Skender Fetiut dhe Kamer Lecit ne Gjilan

Gjilan - Rojtari i pyllit deklarohet për fajësinë para Gjykatës

Skender Fetiu dhe Kamer Leci, kanë dalur para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me aktakuzën e Prokurorisë e cila ata i ngarkon me dy ...

Refuzohet kërkesa për hudhjen e aktakuzës ndaj drejtorit të Urbanizmit dhe bashkëpunëtorit profesional në Gjakovë

Gjykatësi Mentor Bajraktari ka refuzuar kërkesat e avokatëve për hudhje të aktakuzës dhe kundërshtimit të provave të saj, në rastin e drejtorit të Urbanizmit ...

Gjykata urdhëron sjelljen me forcë në seancë të këshilltarit të Presidentit

Gjykata e Prishtinës ka urdhëruar sjelljen  me forcë të ish-Kryetarit të Lipjanit dhe këshilltarin e Presidentit, Shukri Buja në seancën për rastin e njohur si "...