Postet nga: Inspektorët

Kontrolle të shtuara të policisë në Prizren për parandalimin e COVID-19

Policia në Prizren po vazhdon të ndërmerr masa për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Punësimi i 30 inspektorëve, Gjykata e shpalli të pavlefshëm konkursin e ATK-së

Gjykata e Prishtinës i ka dhënë fund betejës në shkallë të parë për konkursin e ATK-së.

Qytetari pretendon se u dënua nga inspektorët deri sa ishte duke blerë barna për prindin e tij

Një qytetar nga Komuna e Pejës po pretendon se deri sa ishte duke shkuar për të blerë barna për prindin e tij të sëmurë, është dë...

Raportimi nga KALLXO.com, ATK gjen parregullsi në kafenetë e Podujevës 

 

Prishtinë, sulmohen inspektorët teksa inspektonin objektet

Disa inspektorë të Komunës së Prishtinës janë penguar dhe sulmuar nga dy persona të panjohur, teksa ishin në inspektim të objekteve.

Vjedhja e tatimeve nga dyqanet e telefonave mobil - VIDEO

Edicioni i së premtes në ‘Drejtësia në Kosovë’ trajton temën e shmangies së tatimit nga dyqanet të cilat shesin telefona mobil.

Gjilan, dëgjohen dëshmi në gjykimin e inspektorëve për mos rrënimin e objekteve pa leje

Dy dëshmitarë janë dëgjuar sot në gjykatën e Gjilanit lidhur me akuzën ndaj inspektorëve dhe ish-Drejtorit të Urbanizmit në këtë komunë.

Ramadan Muja dëshmitar në gjykimin për objektin 13 kat pa leje

Ramadan Muja, ish- kryetar i Prizrenit do të dalë para gjykatës si dëshmitar në gjykimin për ndërtimin e objektit 13 katësh pa leje.