Postet nga: AAC

Sindikata e Punëtorëve të Autoritetit të Aviacionit Civil ankohet në komisionin parlamentar për keqmenaxhim nga drejtori

Komisioni parlamentar për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore dhe Peticione sot është takuar me përfaqësuesit e Sindikatës së punëtorëve të Autoritetit të Aviacionit ...

Ankesat në Autoritetin e Aviacionit Civil, raporton drejtori Bujar Ejupi

Lindita Kika- Berisha, Hysa Matoshi, Besnike Ukmata, Albulena Gërxhaliu dhe Leonora Ibraj, punonjëse në Autoritetin e Avoacionit Civil, kanë shprehur shqetësimin e tyre përmes një letre ...

18 ankesa ndaj agjencive brenda një viti në AIP, 13 prej tyre për Autoritetin e Aviacionit Civil

Nga shtatori i vitit 2021 e deri në shtator të vitit 2022 në Agjencinë për Informim dhe Privatësi janë dorëzuar 18 ankesa për mohimin e të drejtës së ...

KPMShCK shfuqizon vendimet e drejtorit të AAC-së për tërheqjen e kredencialeve për tre inspektorë

Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës ka shfuqizuar vendimet e drejtorit të Autoritetit të Aviacionit Civil , Bujar Ejupi për të...

OSHP gjen shkelje në tenderin e AAC-së, anulohet tenderi për angazhimin e ekspertit të aviacionit

Autoriteti i Aviacionit Civil e ka anuluar tenderin për angazhimin e një eksperti të aviacionit, pasi Organi Shqyrtues të Prokurimit ka konstatuar se tenderi ishte në kundërshtim me ...

Sindikata i raporton Kuvendit për 'keqpërdorimet' dhe 'rrezikun' në Aviacionin Civil

Sindikata e punëtorëve të Autoritetit të Aviacionit Civil (AAC), kanë marrë pjesë në një takim në Komisionin parlamentar për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim, pë...

Bordi Mbikëqyrës i AAC-së kërkon shkarkimin e drejtorit

Bordi Mbikëqyrës i Autoritetit të Aviacionit Civil i ka kërkuar Qeverisë dhe Kuvendit të Kosovës që të aktivizojnë pikën 4 të nenin 20 të ligjit për ...

Sindikata e punëtorëve të AAC-së: Drejtori i Përgjithshëm po rrezikon kapacitetet humane mbikëqyrëse

Sindikata e Punëtorëve të Autoritetit të Aviacionit Civil përmes një komunikate për media kanë thënë se drejtori i përgjithshëm Bujar Ejupi po rrezikon ...