Postet nga: haxhi millaku

'Ma keni marrë djalin prej gjini' - Çka ndodhi në seancën për vrasjen e babait dhe të birit në Gradicë?

Rasti i vrasjes së dyfishtë të babait dhe birit të tij 15-vjeçar në Gradicë të Drenasit më 2021, ka arritur në Gjykatën e Apelit.

Vrasja e kolegut në vendin e punës, të akuzuarit dalin para Apelit

Albion dhe Berat Strelli dolën sot para Gjykatës së Apelit ku u shqyrtuan ankesat lidhur me dënimin e gjykatës së shkallës së parë për ...

Hetuesi i Departamenti Kundër Terrorizmit dëshmon në gjyqin kundër 4 të akuzuarve për terrorizëm

Ardijan Gjuraj, Ergim Syla, Nehrudin Skenderi dhe Mentor Bellaqa janë ulur në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t’u përballur me ...

Të akuzuarit për terrorizëm ndihen të pafajshëm, Gjykata nuk i liron nga paraburgimi

Ardijan Gjuraj, Ergim Syla, Nehrudin Skenderi dhe Mentor Bellaqa janë ulur në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t’u përballur me ...

Vrasja në 'Bon Vivant', të akuzuarit mbrohen në heshtje

Procesi gjyqësor lidhur me vrasjen në lokalin ‘Bon Vivant’, vrasje e cila kishte ndodhur në vitin 2014 po vije drejt fundit. Në këtë rast të akuzuar janë Masar Gë...

Vrasja në lokalin “Bon Vivant”, avokati i të pandehurit kërkon arrest shtëpiak në vend të paraburgimit

Në rigjykimin e të akuzuarve për vrasjen në lokalin “Bon Vivant”, Masar Gërdovci dhe Sherif Krasniqi, avokati i këtij të fundit kërkoi nga Gjykata e Prishtinë...

Mbrojtja e të dënuarve në ‘Bon Vivant’ kërkon pafajësi ose rigjykim

Gjykata e Apelit mbajti seancë për vrasjen e ndodhur rreth 6 vite më parë në kafiterinë ‘Bon Vivant’ në Prishtinë, për të shqyrtuar ankesat e prokurorisë dhe palëve.

Ekzamineri i akuzuar se i ndihmoi kandidates: Ishte hera e shtatë për të në test

Në Gjykatën e Prishtinës ka dhënë mbrojtjen ekzamineri i Qendrës për Leje të Vozitjes në Prishtinë, Gëzim Kryeziu, i cili po akuzohet për ...