Postet nga: armend hamiti

Prek fundin për herë të katërt gjykimi i të akuzuarve për rastin e vrasjes në lokalin “Bon Vivant”

Sherif Krasniqi dhe Masar Gërdovci, të akuzuar për rastin ku kishte mbetur i vrarë Rrahman Uka, roje në lokalin ‘Bon Vivant”, në vitin 2014, janë ulur sërish sot, ...

‘Se këta veç ia kanë ni zanin burgut... e vrave dikë, e vrave veten’ – Gjykimi për tentim vrasjen prek fundin

“Edhe s’kam pasë kurrfarë qëllimi me vra, se e kam cek edhe ma herët. E vrave dikë, e vrave edhe veten. Se këta veç ia kanë ...

Vrasja e biznesmenit Bedri Rexhepi, dështon seanca ndaj vëllezërve të akuzuar

Seanca gjyqësore ndaj vëllezërve Jeton dhe Nexhat Vllasaliu, të akuzuar për vrasjen e biznesmenit nga Prishtina, Bedri Rexhepi, nuk ka arritur të mbahet të hënë...

Vrasja e biznesmenit Bedri Rexhepi, vazhdon dëgjimi i dëshmitarit në seancë të mbyllur për publikun

Vëllezërit Jeton dhe Nexhat Vllasaliu, të akuzuar për vrasjen e biznesmenit Bedri Rexhepi, edhe sot janë sjellë në Gjykatën e Prishtinës për t`u ...

Mbyllet për publikun dëgjimi i njërit dëshmitar në gjykimin ndaj vëllezërve Vllasaliu të akuzuar për vrasjen e biznesmenit Bedri Rexhepi

Është mbyllur për publikun gjykimi ndaj dy vëllezërve Jeton dhe Nexhat Vllasaliu, të akuzuar për vrasjen e biznesmenit, Bedri Rexhpi.

'Takimi që nuk ndodhi kurrë' - Rrëfimi i dëshmitarit gjatë gjykimit në rastin e vrasjes së biznesmenit Bedri Rexhepi

Jeton dhe Nexhat Vllasaliu u përballën sot me dëshminë e Almir Osmani, në rastin  e vrasjes së biznesmenit nga Prishtina, Bedri Rexhepit, e të akuzuar për ...

Vrasja në 'Bon Vivant', të akuzuarit mbrohen në heshtje

Procesi gjyqësor lidhur me vrasjen në lokalin ‘Bon Vivant’, vrasje e cila kishte ndodhur në vitin 2014 po vije drejt fundit. Në këtë rast të akuzuar janë Masar Gë...

Anulohet seanca për rastin e vrasjes që kishte ndodhur në ‘Bon Viant‘